Annick Goutal Songes păreri – cum miroase?

Annick Goutal Songes este un parfum care te face să visezi. La începutul fiecărui an îți propui să descoperi locuri noi, să călătorești și să-ți pui planurile în aplicare.

Anick Goutal Songes te îmbată cu parfumul său și te face să te gândești la visele tale. Te duce într-o stare de vis, chiar și atunci când toți cei din jurul tău se scufundă în ceață.

Songes este diferit de restul parfumurilor Annick Goutal, deoarece vorbește despre seducție și descântec. De obicei, femeile romantice și visătoare obșnuiesc să poarte acest parfum. Acest parfum trezește în orice femeie dorința de a lupta pentru visurile sale.

Despre Annick Goutal Songes

Annick Goutal Songes este un parfum creat de Isabelle Doyen și Camille Goutal. Acest parfum de damă a fost lansat în 2006. Este un parfum de iasomie și vanilie, cu note subtile de ylang ylang și paciuli. Miroase ca un parfum rafinat și scump.

Deși este destul de dulce, în comparație cu parfumurile pe care le folosesc eu, pot să spun că îmi place. Este un parfum care invită la iubire și visare, este proaspăt și senzual.

Pe pielea mea se simte destul de floral și proaspăt, dar apoi se estompează încet într-un parfum elegant, dulce și minunat. Pot să spun că este un parfum minunat pentru primăvăară și vară. Poate fi purtat la o nuntă sau la o cină romantică. Dar poate fi purtat și la birou, la teatru sau la cinema.

Compoziția parfumului

În compoziția parfumului Annick Goutal Songes au fost adăugate următoarele ingrediente: vanilie, iasomie, frangipani, ylang-ylang, floarea tiare, chimion, piper negru, benzoin, plumeria, scorțișoară.

Datorită acestor ingrediente, parfumul este destul de dulce. Imaginează-ți un buchet de iasomie proaspătă și flori de frangipani presărate cu zahăr pudră și poți să-ți dai seama cum miroase Annick Goutal Songes.

Dacă îți plac parfumurile dulci, îți recomand să încerci acest parfum, s-ar putea să-ți placă. Nota de frangipani este domninantă la început, dar apoi poate fi detectată nota de ylang ylang care seamănă cu mirosul de banane.

Frangipani și ylang-ylang creează, la început, un acord floral exotic, foarte luminos care amintește de plajă, de zilele însorite și călduroase de varp. Începe să se simtă și vanilia la un moment dat, contribuind la crearea unei arome dulci și cremoase.

Recomand sa cititi despre parfumurile unisex de la Atelier Cologne, precum Vanille Insensee de la acest brand. Este un parfum foarte interesant si persistent.

Spre final, mirosul de frangipani nu prea se mai simte, și poate fi detectat doar dacă îți duci încheietura mâinii aproape de nas.

Concluzii Annick Goutal Songes

Annick Goutal Songes este un parfum dulce care te invită să visezi și să-ți păstrezi speranța vie. Mirosul său rămâne pe piele chiar și 10 ore, deci este un parfum care persistă destul de mult.

Dacă îți vei mirosi încheietura mâinii, s-ar putea să observi că parfumul este destul de intens și seara, chiar dacă te-ai parfumat dimineața, înainte de a pleca la birou.

Songes este un parfum oriental floral, de care te-ai putea îndrăgosti imediat. Poate fi purtat zi de zi, la orice ținută și la orice eveniment. Dacă ești o femeie romantică și visătoare, îmcearcă acest parfum dulce și încântător!

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu