Givenchy Gentleman Eau de Toilette Intense review

Trebuie să recunosc, nu am fost niciodată cel ma mare fan al parfumurilor care folosesc denumirea „Gentleman” din originalul Givenchy Gentleman (1974) cu o combinație de citrice, paciuli și condimente. Givenchi Gentleman lansat în 1974 înfățișează bărbatul anilor 1970.

În 2013, Givenchy a lansat „Gentleman Only” un parfum creat cu omul modern în minte. Este clar că bărbatul din 1974 și cel din 2013 sunt două fiare diferite, acesta din urmă apărând ca un animal mai efeminat și mai îngrijit decât primul.

Despre Givenchy Gentleman Eau de Toilette Intense

Apa de toaletă Gentleman Intense (2021) se dovedește a fi un parfum plăcut deși trebuie să spun că la început nu mi s-a părut a fi fel de bun ca originalul Gentleman Givenchy (2017).

Acest parfum a fost creat de Nathalie Lorson, creatoarea parfumului Lalique Encre Noire (2016) și Olivier Cresp și este destinat bărbaților care au incredere în ei și sunt grijulii.

Vezi

Descrie portretul bărbatului modern. Bergamota, busuiocul și cardamomul deschid parfumul cu o prospețime aprinsă, amplificată rapid de rafinamentul irisului albastru.

Parfumul devine apoi mai intens datorită puterii generoase a lemnului de cedru și a cumarinei. Un contrast profund care dezvăluie un traseu captivant.

Givenchy Gentleman Givenchy Intense

Apa de toaletă Gentleman Intense pare să fie la fel de căutată ca Valentino Uomo Intense (2016), un parfum după care bărbații plâng constant pentru că nu se găsește mereu pe piață.

Probabil Dior Hmme Eau (2014) sau Halloween Man Shot (2016) pot fi văzuți ca rivali, dar cam atât.

Apa de toaletă Gentleman Intense – caracteristici

S-ar putea să fii plăcut surpins când vei deschide această sticlă de parfum. Notele sale de bază sunt cardamon, busuioc și cumarină, notele de mijloc sunt lemn de cedru și chiaparos, iar nota principală a acestui parfum este irisul. Dacă îți place mirosul de iris, atunci sigur vei iubi acest parfum.

Vezi

Apa de parfum Gentleman Intense are accente florale și lemnoase, ceea ce-l face a fi un parfum masculin elegant.

Când pulverizezi acest parfum simți un miros proaspăt, deoarece notele de bergamotă, cardamom ușor picant și busuioc se combină foarte bine.

Nota de iris adaugă o aromă ușor dulce acestei ape de toalete, deoarece se amestecă cu chiparos înainte de a se combina cu baza de lemn de cedru și cumarină.

Gentleman Intense este un parfum aromat, floral și lemnos pentru bărbați. Reprezintă forța și blândețea. Opusurile se atrag, dar armonia acestui parfum este pur și simplu excepțională.

Irisul, principalul ingredient al acestui parfum, este considerat a fi cea mai sensibilă floare pe care un parfumier o poate adăuga într-un parfum. De aceea, această apă de parfum are o sensibilitatea și un rafinament incontestabil.

Dacă ești în căutarea unui nou parfum masculin sofisticat, fresh, floral lemnos, poți încerca apa de parfum Gentleman Intense. S-ar putea să fie pe placul tău.

Cât persistă apa de parfum Gentleman Intense?

Acest parfum persistă în jur de 4-6 ore la fel ca orice apă de toaletă tradițională. Poate fi utilizat de bărbați atunci când merg la birou, dar și în orice alt moment din zi. Poți face o figură bună dacă te dai cu acest parfum când te îmbraci în costum, dar și când te îmbraci în blugi.

Nu este o alegere rea pentru o seară la teatru sau un concert. Gentleman Intense mi se pare un parfum mai potrivit pentur sezonul rece, vara parfumul poate părea cam greu.

În apa de toaletă Gentleman Intense se aliază irisul cu notele lemnoase puternice. De data aceasta, irisul albastru și cedrum formează inima unui parfum cu o masculinitate consacrată.

Cum arată sticla apei de toaletă Gentleman Intense?

Sticla parfumului este minimalistă și atemporală și are o nuanță de albastru. O nuanță profundă care evocă atât misterul, cât și o anumită noblețe sufletească.

Aceasta sticlă este înconjurată de o panglică ștampilată la cald, cu un logo argintiu. Un detaliu care poate fi găsit și pe cutie, care este, de asemenea, în întregime albastră.

Givenchy Gentleman Givenchy Intense

În vederea unei abordări mai ecologice, liniile sticlei au fost reproiectate pentru a se reduce drastic cantitatea de sticlă necesară fabricării. Cutia este realizată din hârtie reciclabilă.

Parfumul Givenchy Gentleman Eau de Toilette Intense este disponibil în sticluțe de 60 și 100 ml.

Ce ingrediente conține apa de toaletă Gentleman Intense?

În compoziția acestui parfum au fost adăugate următoarele ingrediente: alcool, parfum, apa, limonen, alpha-isomethyl ionone, cumarină, salicilat de benzil, linalool, butil metoxidebenzoilmetan, citronelol, hidroxicitral, citral, eugenol, benzoat de benzil, geraniol, cinamat de benzil, cinnamal, isougenol, CI 60730 și CI 47005.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu