Din alte recenzii pe care le-am citit, se pare că Givenchy Ange ou Demon obișnuia să miroasă mult mai bine decât iterația pe care am mirosit-o eu. Această reformulare pe ascuns, are un caracter foarte amar, ceea ce mă face să regret că nu am mirosit incarnația originală.

Câteva detalii despre Givenchy Ange ou Demon:

În sticlă: Uitându-mă la lista de note, nu aș fi zis niciodată că vreuna dintre aceste note ar fi fost în parfum. Am rămas cu impresia unui parfum foarte dulce și feminin, dar cu siguranță nu cu ideea unui parfum care conține lemn de trandafir și mușchi de stejar. Pe scurt, miroase ca bomboanele de fructe.

Aplicat: Deschidere foarte dulce, de fructe, care îmi amintește de deschiderea siropoasă a Coco Mademoiselle, fără ambră sau caracter pudrat.

Givenchy Ange ou Demon este ca o lovitură, cu o pungă de bomboane tari. Devine prea siropos, până și înainte să introducă celelalte note în amestec. Pe măsură ce continui să îl port, câteva flori intră în scenă, dar niciuna dintre ele nu este prea profundă.

Totuși, se îmbină cu amestecul de bomboane de fructe din deschidere, încât tot ceea ce ajung să simt este această harababură de florale dulci. Nu miroase deloc cum un parfum de lux ar trebui să miroasă. Miroase ca și cum ar fi fost construit într-un mod dezordonat, ca și cum cineva ar fi amestecat două parfumuri incompatibile.

Uscarea nu face nici ea lucrurile mai bune, pentru că acea dulceață siropoasă abordează o bază de vanilie, care scoate Givenchy Ange ou Demon la un final destul de banal și la o performanță semi-enervantă.

Extra: Mi se pare că Givenchy Ange ou Demon a ajuns de la un floral sofisticat, plin de mirodenii, la ceea ce este acum, o dezordine îmbibată cu bomboane. Păcat, pentru că versiunea anterioară părea încântătoare.

Designul Givenchy Ange ou Demon:

Îmi place modelul sticlei, deși poate fi considerat un pic exagerat. Îmi amintește de o bijuterie, un cristal de cuarț, ceva stâncos și strălucitor. Sticla este ușor de ținut și folosit, așa că sunt fericită cu ea.

Compoziția Givenchy Ange ou Demon:

Familia de parfumuri: Florale Dulci

  • Note bază: tonka, lemn de trandafir brazilian, vanilie, mușchi de stejar
  • Note inimă: crin, orhidee, Ylang-Ylang
  • Note vârf: cimbru, mandarină, șofran
Unde găsesc Givenchy Ange ou Demon?

Parfumul pentru femei Givenchy Ange ou Demon îl puteți găsi în magazinele online la un preț foarte bun. Spre exemplu, varianta de 100 ml costă aproximativ 270 Lei la Aoro iar în parfumeriile din mall-uri prețul depășește 300 Lei.

Sunt disponibile variantele 100 ml, 50ml, 30ml și eșantionul de 5 ml, în cazul în care doriți sa testați produsul. Laptele de corp Givenchy Ange ou Demon completează parfumul și poate fi un cadou frumos.

  • Emag- mai multe detalii despre preț:
  • Elefant – mai multe detalii despre preț:
  • Aoro – mai multe detalii despre preț:

Info: Dacă era ceva mai mult de observat în acest parfum, chiar am omis acel lucru. Notele fac Ange ou Demon să pară minunat. Chimen, șofran, lemn de trandafir și mușchi de stejar – niște note extrem de sofisticate și încântătoare, dar nu am simțit nimic de acest gen. Tot ce am simțit a fost o bomboană acoperită cu flori.