Givenchy Very Irresistible – apa de parfum sau de toaleta?

Îmi amintesc când mama mea a cumpărat acest parfum prima dată și vedeam reclamele cu Liv Tyler, cu pălăria ei neagră, în toate magazinele. Mi se părea că acesta este și Givenchy Very Irresistible trebuie neapărat cumpărat.

În ziua de azi, se pare că toată lumea a trecut la alte lucruri, dar mama mea a folosit sticla până la ultimul strop, așa că trebuie să fi avut ceva interesant.

Cum miroase Givenchy Very Irresistible?

În sticlă: Florale puternice, cu puțină dulceață. Simt și trandafirul (este modern), și magnolia, care se amestecă fantastic.

Aici gasesti

Aplicat: Trebuia să știu mai bine decât să mă îndoiesc de gustul mamei mele cu privire la parfumuri. Givenchy Very Irresistible are această calitate optimistă, luminoasă. Acel ceva care lipsește din viața mea și este înlocuit cu mici pulverizări dintr-un eșantion de parfum.

Givenchy Very Irresistible este un parfum floral, cu puțină dulceață – atât de bine amestecat. Aplicarea inițială este marcată de o lămâie curată, cu fructe de pădure, care evoluează rapid într-un pat de trandafiri și magnolii. Bujorul este și el bine amestecat în acest buchet, încât nu iese prea mult în evidență și nu îmi amintește de odorizant de baie (o asociere nefericită pe care o am, legată de bujor).

Vezi varianta

Notele florale sunt plăcute și îndeajuns de clare, distincte, încât să pot să le identific, dar nu într-atât de diferite încât să miroasă discordant. Acest parfum este un floral bine făcut care, având în vedere lansările de florale tari din ziua de azi, nu ajunge să fie unic. Totuși, probabil este unul dintre concurenții mai buni.

Extra: De la lansare, Givenchy Very Irresistible a inspirat o linie lungă de succesori. Avem o versiune ADT și ADP, împreună cu succesori precum Very Irresistible for Men, Very Irresistible Fresh Attitude (versiune bărbătească), Absolutely Irresistible, and Very Irresistible Sensual.

Designul Givenchy Very Irresistible:

Givenchy Very Irresistible – asemeni succesorilor săi – este îmbuteliat într-o prima colorată, înaltă, cu o torsiune subtilă inclusă în model. Sticla este puțin ciudat de ținut, în special la pulverizare, și sunt îngrijorată că o voi scăpa, datorită materialului greoi și formei ciudate, înalte și subțiri.

Modelul în sine, este un ecou plăcut al esteticului Givency, îndeajuns de agreabil vederii.

Compoziția Givenchy Very Irresistible:

Familia de parfumuri: Florale

  • Note bază: trandafir Taif
  • Note inimă: trandafir, bujor, magnolie
  • Note vârf: anason, lămâie verbena, frunze de coacăze negre

Detalii despre prețul Givenchy Very Irresistible:

Givenchy Very Irresistible este o apă de parfum pentru femei, cu miros foarte plăcut și persistent. Acest parfum poate fi găsit în magazinele online dar și în parfumerii. Prețul acestuia pornește de la aproximativ 160 Lei pentru varianta de 30 ml iar pentru cea de 75 ml prețul ajunge până la 250 Lei.

  • Emag – detalii despre preț aici:
  • Elefant – detalii despre preț aici:
  • Aoro – detalii despre preț aici:

Info: Simplul fapt că acest parfum a avut un număr mare de succesori și versiuni pentru bărbați, este un testament al popularității sale. Este un parfum încântător, destinat cuiva căreia îi plac floralele (în special trandafirii) și nu îi este teamă să fie puternic.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu