Givenchy Organza Indecence – Eau de Parfum

Uneori, este atât complicat să citești despre istoria unui parfum – și cam la fel de complicat să-l găsești. Givenchy Organza Indencence a avut o lansare timpurie, în anii ‘90 târzii. Presupun că undeva de-al lungul drumului, a fost scos din fabricație. Dar a fost adus înapoi în 2007, cu o etanșare mai slabă, iar această este versiunea pe care o am și eu.

Cum miroase parfumul pentru femei Givenchy Organza Indencence:

În sticlă: Aromat, cu o notă clară de scorțișoară și un floral lemnos, estompat pe fundal, așezat peste o ambră caldă, senzuală.

Aplicat: Aromat, puţin dulce cu un fundal floral ușor, care duce Indecence către un ton feminin. Simt și puțin din patchouli, dar nu mă distrage, pentru că pot să jur că este îmblânzit de niște florale, care îl fac să se îmbine plăcut cu scorțișoara aromată.

Aici vei gasi actuala oferta pentru Givenchy Organza

Pe măsură ce parfumul se maturează, abordează o calitate oarecum dulce și lemnoasă, iar acea ambră se întețește, conferind această senzație caldă și senzuală, care o aduce mai aproape de sora ei, Organza.

În Organza, am simțit o notă mai puternică de ambră, în timp ce în Givenchy Organza Indencence această notă este un pic mai ușoară și îmblânzita, cu un accent aromat și patchouli de flori, la început.

Ambra se întețește și se încălzește și mai mult pe măsura purtării parfumului, până la estomparea completă, când rămâi doar cu un ecou auriu al ei.

Extra: Una dintre părțile mai interesante din cercetarea asupra Givenchy Organza Indecence este găsirea colecției din care face parte – Les Parfums Mythiques – care are și o versiune redistribuită a L’Interdit, unul dintre acele parfumuri după care sunt înnebunită.

Poți să găsești câteva sticle la reduceri, pe eBay sau chiar și pe Amazon.com al Givency, la prețuri rezonabile.

Designul Givenchy Organza Indecence:

Modelul Givenchy Organza Indecence este o schimbare bine-venită de la Organza, întrucât parfumul abordează motivul figurii feminine mult mai bine, adăugând o haină grațioasă sticlei.

Aceste două parfumuri, așezate unul lângă altul, ar arăta superb, dar, dacă nu aveți sticlele lansării originale, parfumurile Les Parfums Mythiques au o formă a recipientului mult mai simplă, în formă de dreptunghi, care nu inspiră prea mult suflet artistic. Totuși, ambele versiuni sunt plăcute.

Compoziția Givenchy Organza Indecence:

Familia de parfumuri: Aromate Orientale

  • Note bază: chihlimbar, lemn de guaiac, vanilie, Virginia cedru, tonuri lemnoase
  • Note inimă: iris, nuc, tuberoză, iasomie, bujor, caprifoi
  • Note vârf: tonuri verzi, gardenie, bergamotă, nucșoară, floare de portocal african

Unde găsim Givenchy Organza Indecence? Ce preț are acest parfum?

Givenchy Organza Indecence este un parfum ce poate fi găsit ușor în magazinele online dar și în parfumerii. Pretul pentru varianta de 100 ml este de aproximativ 240 Lei însă poate să difere în funcție de magazinul ce îl comercializează și de ofertele acestuia. Parfumul poate fi găsit și în flacoane mai mici – 50 ml și 30 ml sau eșantionul de 1 ml.

Info:  Cele doua Organza sunt distincte, dar, cred că prefer interpretarea mai aromată a Givenchy Organza Indecence. Este ceva mai mult de discutat în privința ambrei blânde din acesta și a dulceții care se amestecă împreună cu scorțișoara, în deschidere. Cu toate că ambele parfumuri au inimi de ambră foarte frumoase, Givenchy Organza Indecence este mai abordabil pentru nasul meu.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu