Chloe Rose Tangerine

Chloe Rose Tangerine este un parfum încântător pentru femei, lansat în vara anului 2020. Această esență de lux are un caracter energic, liber și prezintă principiile Chloe. Elixirul fructat vorbește despre femeile puternice, determinate să lupte până la final pentru ceea ce își doresc.

Chloe Rose Tangerine este un parfum despre putere și feminitate, compus de Sidonie Lancesseur și Michel Almairac. Acești doi parfumieri și-au propus să ofere o nouă perspectivă asupra femeii contemporane și chiar le-a ieșit.

Despre Chloe Rose Tangerine

Parfumul Chloe Rose Tangerine debutează cu o notă impresionantă de trandafir. Acest ingredient a adus brandul Chloe pe culmile succesului. Așadar, putem spune că Tangerine păstrează o parte din ADN-ul Chloe, însă încearcă să-l reinterpreteze într-o anumită măsură.

Vezi cat persista parfumul Chloe Rose Tangerine

Trandafirul roz se combină cu mandarina suculentă și formează un clocot citric care persistă timp de câteva secunde. Așadar, îți poți da seama încă de la început că Chloe Rose Tangerine  este un parfum de lux, maturs care își păstrează temperamentul hotărât.

Recomand să citești despre Sospiro Wardasina – un parfum oriental floral cu o aromă pasională și misterioasă.

Chihlimbarul și cedrul au fost adăugate pentru a sprijini formula și a împiedica mandarina să capete un miros prea acru. De asemenea, acest mix de ingrediente oferă un spectru contemporan și elegant parfumului.Chloe Rose Tangerine parfumDin strălucirea încântătoare a parfumului, se disting coacăzele negre care întăresc caracterul puternic al esenței și-i conferă o personalitatea puternică. Imaginea parfumului este actrița Lucy Boynton. Prin frumusețea și farmecul ei reușește să convingă publicul feminin că Tangerine este un parfum despre libertate și putere.

Parfumul este închis într-o sticluță cu un design modern, legată cu o panglică. Designul minimalist pe care îl adoptă toate parfumurile Chloe este ideal pentru femeile moderne, puternice, care au încredere în forțele proprii.

Chloe Rose Tangerine păreri pro și contra

Pro:

  • Coacăzele negre ajută la obținerea unui contrast spectaculos;
  • Nota de trandafir este proaspătă și conferă un miros încântător parfumului.

Contra:

  • Mandarina nu este foarte puternică și nu reușește să creeze o explozie efervescentă.

Dacă vrei să achiziționezi acest parfum îți recomand să-l testezi mai întâi pe propria ta piele. Dacă îți place cu miroase atunci îl poți cumpăra fie dintr-un magazin fizic, fie dintr-unul online.

Chloe Rose Tangerine – concluzie

Chloe Rose Tangerine are un caracter feminin și este destinat femeilor mature, care au experiență de viață și știu deja ce trebuie să facă pentru a obține ceea ce-și doresc. Totuși, nu trebuie să uităm că și femeile mature trebuie să fie jucăușe și să capteze atenția celorlalți.Chloe Rose Tangerine parfum femei

Guerlain Flora Nymphea este o apă de toaletă cu un miros foarte plăcut – vezi de unde o poți achiziționa la un preț bun.

Prin urmare, putem spune despre Tangerine că este un parfum pasional și senzual, perfect pentru femeile care iubesc libertatea și joaca. Trandafirul și mandarina sunt două note ce-i conferă parfumului o sclipire luxuriantă. Femeile care iubesc parfumurile fructate și florale sigur vor dori să adauge Chloe Rose Tangerine în colecția lor.

O femeie puternică, încrezătoare în forțele proprii care poartă acest parfum floral și fructat, va reuși să atragă toate privirile și să primească complimente din partea bărbaților.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu