Chloe Love

Chloe Love a fost lansat în anul 2008, iar din acel momentul, brandul Chloe și-a început din nou activitatea în industria parfumurilor. Fiecare parfum nou lansat a reinterpretat mitul feminității pure.

Chloe Love amintește de femeia spontană, care radiază de fericire și este dispusă să împarte tot ce are cu persoana iubită. Este un parfum pudrat ce se așază pe piele precum o aură feminină.

Despre Chloe Love

Acest parfum a fost creat de celebrii parfumieri Louise Turner și Nathalie Gracia Cetto. În piramida olfactivă se pot distinge note de floare de portocal, iris, liliac, piper roz, zambilă, wisteria, mosc pudrat, talc, heliotrop și pudră de orez. Parfumul se deschide cu note de violete și floare de portocal.

Pe măsură ce compoziția ajunge pe pielea femeii și începe să se usuce, se poate simți acordul floral mătăsos ce amintește de trandafirul pur. Totuși, un parfumier experimentat recunoaște imediat notele de zambilă și iasomie ce au rolul de a-i oferi parfumului o latură abstractă.

Recomand să citești despre Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 – vezi ce note de parfum conține și cum miroase.Chloe Love parfum de damaNotele parfumului sunt inspirate din produsele de machiaj pe care majoritatea femeilor le au în casă. Straturile de mosc și migdale se suprapun peste buchetul de flori colorat în nuanțe de lila și alb.

Chiar de la prima pulverizare, îți poți da seama că acest parfum este unul delicat și efemer. Îți mângâie pielea precum o rochie de mătase fină.

Chloe Love are o proiecție intimă și un siaj echilibrat, de aceea este inclus în categoria parfumurilor versatile ce pot fi purtate de dimineața până seara.

Femeile care au folosit de-a lungul timpului parfumuri precum Guerlain Insolence EDT, Trussardi My Name ori Tom Ford Santal Blush sigur vor fi încântate să încerce și Chloe Love.

Pe măsură ce parfumul se combină cu căldura corpului, începe să se simtă din ce în ce mai mult aroma pudrată a cosmeticelor de lux. Petalele de violete sunt temperate de acordul moscat. De asemenea, nota de orez asiatic este acoperită cu delicatețe de amestecul de iris, zambilă și liliac.

Când parfumul se usucă, se poate simți mirosul de trandafir ce amintește de Chloe Signature. De asemenea, se poate simți și aroma picantă de mosc alb. Imaginea parfumului Chloe Love este modelul Raquel Zimmermann, îmbrăcată într-o ținută nude din mătase și cașmir.

Chloe Love păreri pro și contra

Pro:

  • Piper rozul se poate simți de la început până la sfârșit;
  • Chloe Love este un parfum feminin, sofisticat și modern.

Contra:

  • Parfumul se deschide cu note dulci și amintește de parfumuri precum Insolence și Rodrigues Fleur Musc.

Chloe Love – concluzie

Chloe Love parfum femeiChloe Love este precum pudra mătăsoasă a unui buchet dominat de flori în nuanțe de lila. Louise Turner și Nathalie Gracia Cetti sunt cei doi parfumieri celebri care au interpretat într-un mod perfect eleganța femeii absolute. Aceștia au adăugat în compoziția parfumului note de iris, heliotrop, liliac, violete și mosc alb.

Tom Ford Tobacco Vanille este un alt parfum încântător pe care multe femei l-au adăugat deja în colecția lor de parfumuri – citește mai multe despre compoziția lui.

Dacă ești o femeie spontană, elegantă care iubește parfumurile pudrate, atunci este posibil ca esența Chloe Love să fie perfectă pentru tine.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu