Chloe Nomade

Chloe Nomade este un parfum chypre floral, lansat în anul 2018. Spre deosebire de Chloe Chloe Eau De Parfum, o esență feminină și naturală, adusă în atenția publicului în 2008, acest parfum caracterizează femeia modernă și independentă care nu se mai ferește să pună ceea ce gândește.

Întreaga compoziție a parfumului a fost inspirată din dorința de libertate a femeilor. Imaginea acestui parfum este actrița Ariane Labed care atrage prin frumusețea ei naturală.

Despre Chloe Nomade

Parfumul original Chloe Chloe Eau De Parfum lansat în 20018 reinterpretează trandafirul roșu, laitmotivul clasic, într-un mod fresh și aerisit, folosind note de lăcrămioare, bujor, cedru și litchi. În schimb, Chloe Nomade abordează tema chypre.

Probabil puțini s-ar fi așteptat la acest lucru, pentru că brandurile care au creat de-a lungul timpului tot felul de parfumuri, și-au răsfățat clienții cu esențe care au fost deja testate. Așadar, putem spune despre Chloe că este un brand pionier care a renunțat la tema 100% florală specifică parfumurilor lansate în ultimul deceniu.

Creatorul parfumului Nomade este Quentin Bisch, parfumierul care și-a dorit să amplaseze într-un peisaj natural, un fruct copt, fără însa omite latura florală a brandului Chloe. Nomade este un parfum simplu, a cărei aromă de citrice este intensificată de nota de prune Mirabelle.Chloe Nomade parfum femei

Tom Ford Black Orchid este unul dintre cele mai apreciate parfumuri pentru femei – are un miros puternic și bogat.

De asemenea, în compoziția acestei esențe au mai fost adăugate și acorduri de piersici albe, care se pot observa în inima parfumului. Acestea însă sunt estompate destul de rapid de florile primăvăratice: iasomia, trandafirul și frezia. Această ultimă notă oferă un recital individualist deoarece petalele sale sunt fațetate cu piele și note de oakmoss.

În extractul de oakmoss se găsește o substanță numită atranol ce oferă un miros aparte buchetului alb de flori.

Chloe Nomade păreri pro și contra

Pro:

  • Datorită notelor de oakmoss din compoziția parfumului, acesta este inclus în categoria esențelor chypre;
  • Sticla parfumului are un design inspirat din gențile Chloe.

Contra:

  • Prețul parfumului este prea mare dar

Chloe Nomade – merita?

Nomade este un parfum diferit de ultimele creații olfactive ale brandului Chloe. Acesta se deschide cu o ploaie de citrice dominată de notele de bergamotă, lămâie, prune Mirabelle și portocală.

În inima parfumului se poate simți buchetul clasic format din trandafir, iasomie și frezie. Femeile care iubesc parfumurile chypre așteaptă cu nerăbdare să descopere finalul esenței. La bază, Chloe Nomad este compus din acorduri de patchouli, amberwood și santal mosc.

Chloe 1975 – un parfum sobru, potrivit pentru persoanele cu vârsta peste 35 de ani.

Frunzele albe din compoziția parfumului se împletesc perfect cu acordurile chypre, naturale. Esența se prelinge pe pielea femeii ca un amestec lemnos, fresh, indulcit de prunele Mirabelle.

Chloe Nomade este un parfum chypre floral potrivit pentru femeile elegante, care nu se feresc să vorbească liber în fața publicului. Această esență încântătoare poate fi purtată atât pe timpul zilei, la birou, cât și pe timpul nopții, la un eveniment sau o ocazie specială.

Într-adevăr, Chloe Nomade nu persistă pe piele de dimineața până seară, însă câteva ore după ce vei pulveriza parfumul poți sta liniștită, deoarece vei mirosi minunat.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu