Chloe 1975 – Apă de Toaletă

Chloe 1975 este un parfum floral, plăcut și persistent însă eu cred ca varianta aceasta, refăcută, a parfumului Chloe 1975 nu se mai potrivește persoanelor sub 30 – 35 de ani. Din punctul meu de vedere este un parfum mai sobru dar foarte plăcut.

Deși mirosul acestor două parfumuri nu se aseamănă, să nu confundăm Chloe 2008 cu varianta refăcută a Chloe 1975. Cu toate că împart numele și baza de note florale, ele sunt complet diferite.

Câteva informații despre Chloe 1975:

Chloe 1975 În sticlă: Arome îmbietoare, luxuriante, de chiparos, iasomie și lăcrămioare. Este subtil, sub formă de pulbere și mult mai matur decât Chloe 2008.

Aplicat: Mirosul inițial are note subtile de lăcrămioară, care se evaporă rapid lăsând chiparosul și iasomia să intre în scenă. Parfumul este bazat pe accente florale; dar nici un accent floral nu este mai puternic și mai recunoscut decât chiparosului.

Puțin dulce și prăfos, chiparosul este nuanța dominantă a acestui parfum, care lasă loc, din când în când, și accentelor clasice de trandafir și iasomie.

Chloe 1975 conține și note de mosc, fiind un floral delicat, dar chiparosul și chihlimbarul îi conferă o oarecare senzualitate. La uscare, chiparosul rămâne proeminent, în timp ce se îmbină cu note de lemn alb și chihlimbar.

Acfest parfum a ieșit pe piață în era electricității, de aceea intensitatea sa nu trebuie subestimată. Dacă folosiți acest produs, aplicați puțin, altfel mirosul puternic va putea fi simțit de la distanță.

Extra: Chloe este o casă de modă fondată în anul 1952. În ziua de astăzi, deși compania încă se ocupă cu moda, a adăugat repertoriului său și accesorii, genți și ochelari de soare. Chloe 1975, adeseori supranumit Classic Chloe, a fost înlocuit de un nou parfum cu același nume, în 2008. Este posibil să găsiți Classic Chloe la reduceri.

Designul Chloe 1975:

Chloe 1975 sticlaCreat de Joe Messina, sticla pentru această apă de toaletă se presupune a fi o comemorare a florii de calla, deși majoritatea persoanelor care observă sticla o asociază mai mult cu o inimă – nici măcar cu inima Vera Wang Princess, ci mai mult cu o inimă anatomica.

Compoziția Chloe 1975:

Familia de parfumuri: Florale

  • Note bază: cedru, lemn de santal, mosc
  • Note inimă: Ylang-Ylang, garoafă, zambilă, tuberoză
  • Note vârf: iasomie, piersică, cocos, liliac, note florale

Concluzii Chloe 1975:

Deși îmi place mult mai mult mirosul parfumului Chloe 1975, decât cel al Chloe 2008, prefer recipientul Chloe 2008.

Cât costă parfumul Chloe 1975? Unde îl pot găsi?

Prețul parfumului Chloe 1975 variază în funcție de magazinul la care poate fi găsit dar și în funcție de cantitatea acestuia. Pentru mai multe detalii despre ofertele existente și prețul parfumului Chloe 1975 puteți vizita:

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu