Chanel No. 5 Premiere – Parfum pentru femei

Incepe delirul. Chanel No. 5 Premiere transformă parfumul No. 5 intr-un parfum modern, ingrijit, dar inca cu un miros clasic. Chanel No. 5 Premiere a fost realizat sa capteze acea subsectie pierduta de indivizi care credeau ca parfumul No. 5 ar fi fost “prea mult “.

No. 5 mirosea prea mult a aldehide sau prea mult a vechi. Parfumul Eau Premiere este o versiune actualizata, dar si una mai tanara.

Despre Chanel No. 5 Premiere:

In flacChanel No. 5 Premiereon: luminos, citrice proaspete peste acel parfum binecunoscut Chanel No. 5. Dar, clar, lipseste ceva. Mirosul de aldehide care iese imediat la primul miros a fost lasat la urma. Sclipirea este ceva mai plictisitoare, insa Chanel No. 5 Premiere inca mai are totusi aceeasi baza ca cea a parfumului No. 5, doar ca aceasta este mai putin tipatoare acum.

Profita de oferta eMAG pentru Chanel No.5 Premiere

Aplicat: citrice si o chemare de flori inainte ca parfumul sa se usuce. Imagineaza-ti parfumul Chanel No. 5 care duce mai departe din efervescenta apei tonice. Ciupeste florile ca sa danseze in aer ca o bucata de haina usoara si transparenta.

Pudra se evidentieaza clar in parfumul   pentru viitoarea “actualizare” a acestui parfum, facandu-l si mai tineresc. Dupa ultima uscare se simte esenta de mosc densa si impetuoasa de la originalul parfum No 5. Parfumul Eau Premiere este pentru o clasa de femei mai tinere.

Acest parfum este ca o roba de culoare pala si un colier de diamante in comparatie cu rochia neagra dreapta cu perle de la Chanel No. 5. Primesti acelasi parfum ca No. 5, insa deodata se simte parfumul curat si floral de iasomie, insa acesta este mai usor, mai verde, mai proaspat si mai putin dens. Totusi, esenta clasica si veche este tot acolo.

Vezi si alte variante ale Chanel No.5

In plus: pe cat de frumos este, Chanel No. 5 Premiere nu este original, insa acest gen de parfum nu este intotdeauna ceva rau. Cele care imi vin in minte chiar acum nu erau pe gusturile mele, insa, cand te gandesti la produsele atat de diferite de la Chanel, cum sunt esentele No 5, sapunurile, lotiunile, gelurile de corp, pudrele si asa mai departe, un alt produs de marca No 5 pare sa fie un pic prea mult.

Dar, daca iubesti Chanel No. 5, fiica sa, Eau Premiere merita sa fie incercat. Este aceeasi productie, dar, evident, intr-un stil mult mai tineresc.

Designul Chanel No. 5 Premiere:

Chanel No. 5 Premiere sticlaSe prezinta intr-o sticla rectangulara cu numele casei scris si numele parfumului gravat pe sticla. Sticla se inspira de la cea originala a parfumului Chanel No. 5, doar ca este intr-o forma mai usor de tinut in mana.

Capacul este in mod special mai familiar, fiind facut dintr-un material mai dens. Designurile sticlelor Chanel au fost dintotdeauna frumoase, iar parfumul Chanel No. 5 Premiere nu face exceptie.

Compoziția Chanel No. 5 Premiere:

Familia de parfumuri – proaspat floral.

  • Note vârf: Ylang-Ylang, aldehide, extras din portocală amară
  • Note inimă: trandafir, iasomie
  • Note bază: vetiver, vanilie, lemn de santal

Detalii despre prețul Chanel No. 5 Premiere și magazinele unde îl găsiți original:

Parfumul pentru femei Chanel No. 5 Premiere poate fi găsit în câteva magazine online cât și în parfumeriile mari. Prețul pentru Chanel No. 5 Premiere 100 ml începe de la 450 Lei la Aoro.

Chanel No.5 nu s-a rezumat doar la parfumuri, ape de toaletă ci găsiți în magazine și creme de corp, sapun, spray pentru păr, gel de duș. Acestea pot fi cumpărate separat sau sub forma unor seturi cadou. Mai multe detalii despre oferte și prețuri puteți vedea aici:

Info: Parfumul Chanel No. 5 Premiere optimizat de casa Chanel, Jacques Pelge, este responsabilul pentru popularitatea nebuna a parfumului Chanel, Coco Mademoiselle. Tot el a facut si parfumurile Cormandel, Egoiste, si Allure Homme.

 

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Un comentariu la „Chanel No. 5 Premiere – Parfum pentru femei”

Lasă un comentariu