Caron Fleur de Rocaille – Apă de Toaletă

Purtam Caron Fleur de Rocaille azi, că să văd ce ar face cu trecerea timpului și am ajuns să stau lângă o femeie tânără destul de neimpresionată, care, după ce a simțit o adiere a acestui parfum, a exclamat: “Cineva poartă parfumul buncii!”. Ah, străini care comentează în privința parfumului meu. Ce viață…

Despre mirosul parfumului Caron Fleur de Rocaille:

Caron Fleur de Rocaille În sticlă: Să fiu sinceră cu tipa de mai devreme, Caron Fleur de Rocaille este vechi și cu siguranță miroase ca venit din altă eră. Este un clasic din 1934, compus de către Ernest Daltroff.

Aplicat: Deschiderea lui Caron Fleur de Rocaille este un pic prea dulce pentru mine, datorită violetei aerate care refuză să se uniformizeze. Se deschide cu o explozie fantastică de aldehide și florale, iar trandafir frumos al notei de top rămâne pe tot parcursul mirosului. Apoi, se așează.

Și nu într-un stadiu al parfumurilor moderne, cu prospețime, cu notele lor florale de mijloc sau cu explozii inofensive de fructe. Este un parfum pudrat, de săpun, floral, datorită acestor aldehide faimoase pe care toată lumea cu un nas modern pare să le pună în aceeași categorie cu parfumurile de bunica. Sper că bunicile lor sunt zgârcite la cadouri, anul acesta. Pe bune, puteți să nu va mai luați de femeile în vârstă?

Sunt o grămadă de florale în acest parfum, cu iasomia, trandafirul și narcisa jucându-se cel mai tare, din grupul lor de flori mai verzi și fine. Caron Fleur de Rocaille amestecă atât de bine floralele cu aldehidă clasică de trandafir, încât, în stadiul de final, totul se așează într-o bază plăcută, împreună cu o ambră lemnoasă și caldă.

Extra: Se pare că industria parfumului iubește să își deruteze consumatorii. Sunt două “Fleurs de Rocaille”– cel din 1980 și versiunea mai modernă, numită Fleur de Rocaille. Observați pluralul lipsă. Versiunea mai modernă a fost lansată în 1993.

Designul Caron Fleur de Rocaille:

Caron Fleur de Rocaille sticlaSticla Caron Fleur de Rocaille îmi amintește un pic de sticlele în relief ale Annick Goutal. Forma este asemănătoare, iar dopul de metal, cu formă reliefată, amintește foarte mult de Annick Goutal. Îmi place. Are o formă plăcută, feminină, cu o greutate bună și un model frumos, simplu, curat. Nimic prea extravagant!

Compoziția Caron Fleur de Rocaille:

Familia de parfumuri: Aldehide Florale

  • Note vârf: gardenie, violetă, aldehide
  • Note mijloc: liliac, mimoză, iris, lăcrămioare, iasomie, trandafir, Ylang-Ylang, garoafă
  • Note bază: mușchi de stejar, ambră, mosc, lemn de santal, cedru

Unde găsim Caron Fleur de Rocaille și cât costă:

Caron Fleur de Rocaille se poate găsi în unele magazine online dar nu l-am văzut în parfumerii dar poate din neatenție. Prețul pentru Caron Fleur de Rocaille 30 ml pornește de la aproximativ 140 Lei și diferă în funcție de magazin și ofertele acestuia. Găsiți și varianta de 2 ml foarte bună pentru a testa parfumul sau pentru poșetă.

  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:

Notă: Acest flacon mic al Fleur de Rocaille s-a aflat, pentru ceva vreme, în teancul meu “de testat”. Pentru oarecare motiv, eram convinsă că aveam Fleur de Rocaille, în loc de versiunea mai veche.

 

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu