Avril Lavigne Forbidden Rose – Eau de Parfum

Avril Lavigne Forbidden Rose este al doilea parfum lansat de oamenii responsabili pentru a pune numele lui Avril Lavigne pe orice. Sloganul Forbidden Rose este “Dare to discover” (“Îndrăznește să descoperi”), care, presupun, este legat de încercarea de a găsi trandafirul din acest parfum.

Despre Avril Lavigne Forbidden Rose:

Avril Lavigne Forbidden Rose În sticlă: Va dau un indiciu: nu este nici o notă de trandafir în Avril Lavigne Forbidden Rose. Probabil de unde vine partea de “forbidden” (“interzis”), făcând evident faptul că nu va ieși nici un trandafir din acest produs. Parfumul este mulțumit cu a fi un floral aqua proaspăt și nimic mai mult.

Aplicat: Începe cu o explozie dulce de vanilie și florale, spre amuzamentul meu. După vreo cinci secunde, Forbidden Rose se îndreaptă către faza sa cea mai lungă și mai inodora. Floralele devin mai ascuțite, clare, făcându-mi nasul să strige imediat “Miroase a Turquoise Seas al Calgon!”.

După ce am mirosit sticla mea de 12 ani, bine prezervată, de Turquoise Seas, tind să îi dau dreptate nasului meu. Apoi am mirosit Morning Glory al Calgon. Forbidden Rose pare să fi împrumutat câte ceva din ambele. Nu știu dacă banalitatea parfumului îl face să miroasă asemănător unui amalgam dintre cele două Calgon, dar Avril Lavigne Forbidden Rose nu mă îndeamnă să descopăr nimic, cu excepția faptului de unde a împrumutat notele.

Nu este un parfum ofensiv, chiar deloc. De fapt, comparat cu anumite parfumuri de corp, este un testament al caracterului neofensiv. Miroase asemănător florilor curățate și frecate un pic prea bine. Este ușor de purtat, dar nu prea interesant. Dacă îl lăsați să se usuce, ascuțeala dispare și veți simți o mireasmă estompată de lemn de santal și vanilie tipice, cu umbra acelui amalgam al Calgon Body Mist dăinuind în fundal.

Extra: Nu fugiți și cumpărați parfumuri de corp, din cauza mea. Ca orice alt critic de parfumuri – nu îmi pasă care – experiența mea cu anumite parfumuri poate fi diferită de a voastră. Așa că dacă intenționați să faceți ceva pe fugă, fugiți să mirosiți Avril Lavigne Forbidden Rose, apoi încercați să căutați cele două Calgon, să vedeți dacă se aseamănă între ele.

Asemeni multora parfumuri, nu veți putea găsi un duplicat exact. Cele trei parfumuri au câteva diferențe, dar sunt și destul de similare pentru nasul meu, încât nu pot să justific de ce aș cumpără o apa de parfum de $60, în loc de un parfum de corp de $8.

Designul Avril Lavigne Forbidden Rose:

Avril Lavigne Forbidden Rose flaconForbidden Rose are o prezentare drăguță. Lichidul este de o culoare mov jucăușă. Partea de sticlă a parfumului amintește de Thierry Mugler Angel, cu dop argintiu, în timp ce aduce omagiu celuilalt parfum Avril Lavigne, Black Star. Avril Lavigne Forbidden Rose are un capac negru, în formă de trandafir. Este plăcut și ușor de ținut. Facil de pulverizat. Nu am de ce să mă plâng.

Compoziția Avril Lavigne Forbidden Rose:

Familia de parfumuri: Fresh Florale

[wpsm_list type=”star”]

  • Note bază: lemn de santal, praline, vanilie
  • Note inimă: trandafir, lotus
  • Note vârf: măr, piersică

[/wpsm_list]

Unde găsim Avril Lavigne Forbidden Rose? Cât costă?

Avril Lavigne Forbidden Rose este disponibil online doar la Aoro și îl puteți găsi numai în varianta de 10 ml, din păcate. Există și Avril Lavigne Forbidden Rose lapte de corp și gel de dus. Nu știu dacă se găsește și în parfumerii.

[wpsm_list type=”check”]

  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:

[/wpsm_list]

[wpsm_highlight color=”yellow”]Info: [/wpsm_highlight]Se pare că aceia dintre voi care sunt în căutarea unui parfum mai îndrăzneț, vor trebui să continue să caute, când vine vorba de produsele cu numele lui Avril pe ele. Aș vrea să menționez iar că Avril Lavigne Forbidden Rose nu miroase rău. Doar miroase obișnuit, fapt ce nu este întotdeauna rău.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu