Paris Hilton Siren

Astăzi am încercat parfumul lui Paris Hilton Siren. Pe lângă privirile primite de la lumea din magazinul de produse cosmetice, totul a mers bine. Chiar dacă nu pot băga mână în foc pentru personalitatea ei, multe persoane au încredere în parfumurile lui Paris, fapt care mi-a stârnit curiozitatea.

Informații despre Paris Hilton Siren:

Paris Hilton Siren În sticlă: Parfumul Paris Hilton Siren miroase a fructe, cu note citrice, obișnuit pentru parfumurile unei celebrități. Miroase un pic a nucă de cocos ce se odihnește pe un pat de salată de fructe, înfășurat în flori. Plăcut, dar neinspirat.

Aplicat: O explozie de fructe, urmată îndeaproape de note florale dulci, prin care reies și nuanțe de plumeria. Paris Hilton Siren este neașteptat de plăcut și un parfum tropical, de plajă mult mai reușit deca Dare Me by Baby Phat, dar încă nu sunt complet convins.

Deși este plăcut, miroase destul de obișnuit și oarecum plictisitor. Pe măsură ce trece timpul, nuanța de mijloc a parfumului vine cu niște note florale dulci, cu o pată de vanilie care îmi amintește de Viva la Juicy by Juicy Coutoure. Nuanțele florale devin ceva mai slabe, pe măsură ce parfumul este purtat, iar într-un final, după uscare, se ajunge la notele de santal și vanilie

Extra: Paris Hilton și-a împrumutat numele parfumurilor pentru o perioadă destul de lungă, produsele ei fiind destul de populare. Cu riscul de a greși, cred că sunt la fel de populare ca parfumurile lui Britney Spears. Totuși, campania de publicitate pentru Siren a constat în Paris îmbrăcată într-o sirenă aurie, stând pe o piatră, înconjurată de valuri care se sparg. A fost destul de ridicolă.

Designul sticlei Paris Hilton Siren:

Paris Hilton Siren sticlaSticla parfumului Paris Hilton Siren îmi amintește puțin de Champs Elysees al lui Guerlain. Acest concept pare a fi încorporat în formă sa. Vezi aici mai multe parfumuri marca Guerlain.

Mai mult, deși modelul are acel stil ciudat de art deco, pe care nu prea îl înțeleg, recipientul nu arată rău. Se observă că au încercat să incorporeze mitul sirenei, motivul cozii și alte lucruri de acest gen. Deși au realizat ceea ce și-au propus, ansamblul este greoi.

Compoziția Paris Hilton Siren:

Familia de parfumuri: Floral – fructate

Note: Caise, mandarine, plumeria, caprifoi, orhidee, lotus, crin, lemn de santal, vanilie, mosc.

Concluzii Paris Hilton Siren:

Deși nu este nici o rușine în a agreea sau a fi în posesia parfumurilor lansate de celebrități, știu câteva persoane cărora nu le plac aceste tipuri de parfumuri. Este o concepție greșită, oamenii crezând că Paris își lansează propriile parfumuri.

Cu siguranță nu a purtat mănuși și ochelari, petrecându-și ani sau luni amestecând parfumuri într-un mod coerent. Sunt sigur că parfumierul Honorine Blanc i-a oferit o mână de ajutor în creearea acestui produs.

Detalii despre prețul parfumului Paris Hilton Siren și unde îl puteți găsi:

Parfumul pentru femei Paris Hilton Siren poate fi găsit atât în magazinele de specialitate din mall-uri cât și în magazinele online.

Prețul parfumului Paris Hilton Siren diferă în funcție de magazinul ce îl comercializează. Mai multe detalii despre prețul parfumului puteți vedea aici:

[wpsm_list type=”check”]

  • eMag – vezi prețul aici
  • Elefant – vezi prețul aici
  • Aoro – vezi prețul aici

[/wpsm_list]