Kid Mohair Acqua di Biella

Kid Mohair al Acqua di Biella a fost inspirat de către Audrey Hepburn, fiind o amintire a îmbrățișării calde a unei femei rafinate și elegante, îmbrăcată într-un pulover moale și comfortabil. Chiar că imaginea aceasta este interesantă și plină de viață.

Câteva detalii despre Kid Mohair Acqua di Biella:

Kid Mohair Acqua di Biella În sticlă: Citrice cu note de mosc, în prim plan. Simt siropeala și dulceața accentului de mango, care adaugă o nuanță exotică acestui parfum. De asemenea, apare și o notă ascuțită, clară, care nu are ce altceva să fie decât patchouli, scoțându-și capul în poză.

Aplicat: Deschiderea este plină de viață, cu note proaspte de citrice și cu o atingere de mosc. Am pierdut mangoul, dar parfumul este rapid în transformarea sa în pudră, pe măsură ce începe să lucreze la acel parfum rafinat al îmbrățișării unei femei ce poartă pulover.

Kid Mohair Acqua di Biella se încălzește puțin și, oarecum ciudat, începe să amintească de comfort. Este un parfum frumos, plăcut, feminin și comfortabil, care se așează într-un floral pudrat, ușor și uneori dulce.

Uscarea este și ea destul de interesantă – pudra se estompează, pe măsură ce parfumul se dezvoltă, iar într-un final, se așează într-un mosc clar.

Extra: Acqua di Biella este o casă de nișă, stabilită în 1871, de Luigi Cantono. Kid Mohair Acqua di Biella a fost compus de Chiara Cantono.

Designul Kid Mohair Acqua di Biella:

Kid Mohair Acqua di Biella sticlaKid Mohair Acqua di Biella este ambalat într-o sticlă cu o textură foarte interesantă, care îmi amintește de geamurile cu tentă folosite uneori la dentist. Nu este un lucru rău. Aș fi găsit câteva ore de amuzament doar simțind această textură.

Compoziția Kid Mohair Acqua di Biella:

Familia de parfumuri: Florale

[wpsm_highlight color=”yellow”]Note: [/wpsm_highlight]Mango, mandarine, trandafir, osmanthus, piper roz, patchouli, ambrette, mosc.

Unde putem găsi Kid Mohair Acqua di Biella? Cât costă?

Din păcate nu am văzut Kid Mohair Acqua di Biella în magazinele online de la noi. Probabil se găsește în parfumerii însă nu sunt sigură nici de acest lucru. În magazinele din Spania (de ex.) Kid Mohair Acqua di Biella 100ml costă în jur de 150 Euro. Dacă aveți informații despre unde putem găsi acest parfum în România, vă rog să lăsați un comentariu.

[wpsm_highlight color=”red”]Info:[/wpsm_highlight] Majoritatea persoanelor reacționează la acest parfum, prin a-și imagina copii cu diverse coafuri. Kid Mohair este un tip de fir textil, provenit de la iezii de mohair. Este un material de lux, catifelat, utilizat pentru a croșeta pulovere.