Jo Malone Orange Blossom

Jo Malone Orange Blossom este un parfum floral lansat în 2003. Bărbații moderni se bucură de parfumurile cu miros proaspăt, de aceea mulți au adăugat Orange Blossom în colecția lor. Jo Malone este brandul de parfumuri apreciat de bărbații care nu suportă parfumurle chypre, aldehidice sau cele din materiale sintetice.

Jo Malone Orange Blossom este un parfum curat, ușor și se potrivește oricărui bărbat care caută mirosul naturii.

Despre Jo Malone Orange Blossom

Orange Blossom este un parfum creat de parfumierul Jean-Claude Delville, în anul 2003. Când a creat acest parfum, Delville s-a inspirat din atmosfera romantică a hotelului Bel-Air din Los Angeles.

Spre deosebire de alte parfumuri Jo Malone, Orange Blossom persistă destul de mult. Dar este Jo Malone Orange Blossom unisex? Da, atât femeile, cât și bărbații îl pot purta.

Notele parfumului

Jo Malone Orange Blossom

Orange Blossom are un parfum de primăvară și miroase a liliac și flori de portocal.

  • Note de vârf

De îndată ce parfumul este pulverizat, floarea de mandarină domină mirosul. Există un acord floral strălucitor care deschide această colonie, acordul floral este divin și înălțător. De asemenea, un amestec de frunze și citrice oferă un parfum interesant.

  • Note de inimă

Pe măsură că acordul floral începe să se estompeze, începe să se simtă mirosul de liliac alb. Este greu să găsești un parfum cu o notă de liliac mai atrăgătoare. Liliacul se amestecă bine cu crinul și floarea de portocal și creează o grădină de flori încântătoare.

  • Note de bază

Mirosul de lemn de orris luminează baza parfumului, iar o notă de vetiver îi conferă parfumului un finisaj sofisticat.

Orange Blossom poate fi stratificate cu alte parfumuri compatibile, cum ar fi White Jasmine & Mint.

Cui i-ar plăcea Orange Blossom?

Ca parfum unisex, Orange Blossom este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Mirosul parfumului amintește de natură și ar putea fi ideal pentru persoanele care vor să-și îmbunătățească starea de spirit.

De asemenea, Orange Blossom este parfumul perfect pentru cei care adoră florile albe, liliacul, iasomia și citricele. Bărbații care preferă parfumurile care nu sunt agresive, vor iubi Jo Malone Orange Blossom, deoarece acesta este elegant și blând.

Amouage Imitation Man este un parfum de lux cu note de piele – persistă până la 14 ore.

Unde poate fi purtat Jo Malone Orange Blossom?

Jo Malone Orange Blossom Parfum

Site-ul Jo Malone descrie Orange Blossom ca un parfum pentru nuntă. Este parfumul ideal pentru cuplurile care se căsătoresc primăvara. Totuși, acest parfum nu este destinat doar mirilor, oricine îl poate purta.

Orange Blossom îmbină dulceața citrică estivală cu florile primăverii, de aceea este un parfum potrivit atât pentru primăvară, cât și pentru vară. Deși se potrivește cel mai bine acestor două anotimpuri, parfumul poate fi purtat în orice sezon.

Mirosul său simplu și relaxant se potrivește ocaziilor casual și semi-formale. Acest parfum poate relaxa o atmosferă stresantă, poate aduce un zâmbet pe buzele unui om trist și poate îmbunătăți starea de spirit.

Aș recomanda bărbaților să poarte acest parfum când ies la distracție. De asemenea, Orange Blossom poate fi purtat și la birou.

Fiind un parfum delicat, Orange Blossom poate fi purtat zi de zi, în orice moment al zilei. Unii oameni chiar folosesc acest parfum și înainte de a se pune la somn.

Orange Blossom este un parfum atrăgător, fiind potrivit și pentru o cină romantică. Parfumul nu este deloc copleșitor și nu provoacă dureri de cap. De obicei, durerile de cap sunt porovocate de parfumurile puternice care irită sinusurile.

Orange Blossom – design

Parfum Orange Blossom

Parfumul vine într-o minunată pungă de cadou Jo Malone. În interiorul pungii, există o cutie de parfum crem legată cu o panglică neagră. Numele mărcii este imprimat pe partea din față a cutiei.

Nodul panglicii trebuie desfăcut înainte de a deschide cutia. În interiorul cutiei se află o sticlă transparentă, umplută aproape până la refuz cu un parfum limpede.

Givenchy Gentleman Eau De Toilette Intense este un parfum extrem de apreciat de barbati si poti sa vezi aici ce ingrediente și dacă miroase mai bine decât Orange Blossom.

Cât persistă Jo Malone Orange Blossom?

Jo Malone Orange Blossom nu persistă foare mult, mirosul de portocale tinde să se estompeze în aproximativ 1 oră. Pe măsură ce portocala se estompează, se poate simți aroma liliacului care poate dura câteva ore. După ce dispare și mirosul de liliac, se simte irisul și vetiverul balsamic.

Deși nu ar o longevitate mare (persistă aproximativ 5 ore) și i-ar putea dezamăgi pe unii pasionați de parfumuri, Orange Blossom oferă un parfum floral de neegalat.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu