Guerlain AA Jasminora

A trecut ceva timp de când am trecut pe la Guerlain. M-am gândit că o pauză de câteva luni este îndeajuns de lungă, așa că mă întorc încet cu Guerlain AA Jasminora.

Cum miroase Guerlain AA Jasminora?

În sticlă: Citrice curate, cu iasomie și o inimă de florale fine.

Aplicat: Citrice verzi, ascuțite, care se estompează rapid într-un miros floral extrem de curat. Iasomia este ușor de distins printre celelalte florale, deși se chinuie puțin, datorită cantității de mosc alb din acest parfum.

Stadiul de mijloc constă într-un amestec floral aerat încântător. Este puțin ca o margaretă ofilită, când vine vorba de parfumuri, dar totuși, este un Aqua Allegoria.

Guerlain a abordat mai bine iasomia în unele dintre celelalte parfumuri ale sale, dar Guerlain AA Jasminora este o schimbare plăcută de la tipic, având o interpretare mai ușoară și mai tinerească.

Doar îmi doresc să fi fost ceva mai mult decât iasomie și curat. Uscarea nu este cu mult mai complexă, întrucât iasomia și floralele se estompează și te lasă cu acest miros curat generic, pe piele.

Extra: Nu sunt prea impresionată cu Guerlain AA Jasminora. Suferă de acel sindrom “Nu miroase a Guerlain”. Dar, până la urmă, majoritatea Aqua Allegoria suferă de acest lucru.

Cu toate acestea, Jasminora este ușor de purtat și de plăcut. Nu este interesant și este un pic dezamăgitor, având în vedere că provine de la una dintre casele mele preferate de parfumuri.

Designul Guerlain AA Jasminora:

Îmbuteliat în mod similar ca restul Aqua Allegoria, într-o sticlă în formă de albină, cu o cușcă în formă de stup în jumătatea superioară. Deși acestea nu sunt chiar sticlele albine adevărate, pun pariu că arată bine aliniate pe un raft.

Compoziția Guerlain AA Jasminora:

Familia de parfumuri: Florale

Note: Bergamotă, cyclamen, galbanum, lăcrămioare, frezie, iasomie, mosc, chihlimbar.

Unde găsesc Guerlain AA Jasminora?

Parfumul pentru femei Guerlain AA Jasminora poate fi găsit în parfumeriile din mall-uri iar prețul acestuia variază intre 250 – 300 Lei, în funcție de magazin, pentru varianta de 100ml.

Info: În cele din urmă, m-am uitat la Guerlain AA Jasminora și l-am comparat cu Alien al Thierry Mugler. Știu, este puțin nedrept. Alien este o centrală puternică de iasomie și Jasminora este o iasomie abordabila. În consecință, caracterul slab al Jasminora mă face să cred că Alien ar fi o alegere mai bună.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu