Good Girl Gold Fantasy by Carolina Herrera

Good Girl Gold Fantasy de la Carolina Herrera este unul din cele mai bune parfumuri pentru femei, din punctul meu de vedere. Daca iti plac notele de cafea, migdale, boabe tonka si cafea, atunci acest parfum este perfect pentru tine si trebuie sa citesti in continuare review-ul acestui parfum pentru femei.

Succesul Good Girl a permis Carolinei Herrera sa vina cu mai multe versiuni ale acestui parfum extrem de popular. Good Girl Gold Fantasy este un parfum indraznet, cu elemente deosebite pentru femeia care iubeste esentele tari.

Vezi

Inspirat de viziunea unica a Carolinei, Good Girl Gold Fantasy este despre dualitatea femeii moderne: indraznet si sexy, elegant si enigmatic, bun si rau. Este un parfum senzual care reprezinta perfect femeia si viata moderna.

Cum miroase Good Girl Gold Fantasy?

Parfumul pentru femei Gold Fantasy face parte dintr-o editie de colectie, editie limitata de lux a celebrului parfum Good Girl de la Carolina Herrera. Acesta contine un amestec de elemente indraznete fiind un parfum provocator si sofisticat. Parfumul face parte din familia olfactiva chihlimbar-floral (amber-floral) fiind creat de parfumierul Louise Turner, lansat in anul 2022.

Datorita notelor sale puternice, Gold Fantasy este un parfum potrivit pentru sezonul rece de toamna-iarna-primavara, pentru seara sau chiar si pentru zilele mai racoroase de vara. Acesta este un parfum puternic, senzual, elegant, persistent si sofisticat ce ofera femeii o aura misterioasa, perfect pentru cele care nu se tem niciodata sa se afirme si sa sfideze asteptarile tuturor celor pe care ii intalneste.

  • Note de varf – migdale, cafea
  • Note de mijloc – tuberoza, iasomie Sambac
  • Note de baza – cacao, boabe tonka

Notele cu care se deschide parfumul Gold Fantasy, migdale si cafea, ofera vitalitate parfumului, fiind note seducatoare, indraznete si provocatoare. Notele dulci ale iasomiei sunt potrivite femeilor care isi doresc sa straluceasca iar datorita combinatiei cu tuberoza, notele de mijloc creeaza o delicatete deosebita, aducand un plus de feminitate si senzualitate.

Mi se pare ca Gold Fantasy se aseamana foarte tare cu Yves Saint Laurent Libre, atat la deschidere cat si la intensitate/persistenta. Chiar recomand sa le testati si sa imi spuneti parerea voastra.

Longevitatea parfumului:

Parfumul Good Girl Gold Fantasy a rezistat pe pielea mea aproape 8 ore insa, desigur, acest aspect poate sa difere in functie de pH-ul pielii fiecareia. As putea spune ca este un parfum “solid”, persistent, atragator si perfect pentru serile in care vrei sa iesi in oras si sa atragi atentia celor din jur, nu doar prin personalitatea ta ci si prin miros.

Parerea mea este ca acest parfum poate fi considerat un parfum sezonier deoarece este mai mult un parfum pentru sezonul rece, fiind puternic, cu note intense de cafea, cacao si boabe tonka. Fiind un parfum pentru sezonul rece, acesta poate fi purtat si seara, mai ales atunci cand ai un eveniment special.

Pentru ca are note de iasomie, Gold Fantasy poate aminti de Jasmine Noir de la Bvlgari pentru ca notele de mijloc persista chiar si 2-3 ore de la prima pulverizare si va putea fi comparat cu acesta doar dupa ce se “evapora” notele de varf.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu