Carolina Herrera 212 VIP Black

Carolina Herrera 212 VIP Black este un parfum aromatic-fougere creat pentru bărbatul modern, care face orice să obțină succesul. Lansat în 2012, parfumul a fost creat de parfumierii celebri Carlos Benaim și Anne Flipo. Aceștia au cceat pentru Carolina Herrera mai multe parfumuri care au cucerit inimile publicului.

Carolina Herrera 212 VIP Black este un parfum senzual, dedicat bărbaților care vor să primească complimente din partea femeilor. Deși a fost lansat în urmă cu aproximativ 10 ani, parfumul încă se află în topul preferințelor bărbaților. Datorită notelor de lavandă, 212 VIP Black cucerește inimile chiar de la prima pulverizare.

Despre Carolina Herrera 212 VIP Black

Creatorii parfumului Carolina Herrera 212 VIP Black au folosit note de anason și mirodenii pentru a crea o aromă seducătoare. Bărbații care vor folosi acest parfum vor ieși din anonimat. 212 VIP Black poate fi purtat atât la birou, cât și în club.

Parfumul se deschide cu aroma intensă de absint, la care se adaugă note de anason și fenicul. Putem spune că 212 VIP Black este un parfum destinat, în special, bărbaților responsabili și maturi.

Inima parfumului este compusă din note de lavandă proaspătă, în timp ce la bază stau acorduri de coajă de vanilie și mosc. Când este pulverizat pe piele, parfumul se simte dulce și fructat. Abia după aproximativ jumătate de oră se simt acordurile reci care temperează notele dulci.

Carolina Herrera 212 VIP BlackCompoziția parfumului este demențială, iar notele de vanilie îi conferă o aromă mult mai plăcută. Acest parfum lansat de Carolina Herrera este o poveste despre preludiu și intimitate. Seducător, irezistibil și sexy, parfumul este pe placul bărbaților contemporani, care caută să fie apreciați de femeile din jurul lor.

Multe femei sunt și ele încântate de mirosul lui, deoarece îl asociază cu cel al parfumului Dolce Gabbana Light Blue For Her și nu se feresc să-l folosească. Sticla parfumului are un design sugestiv și este acccesorizată cu un capac obscur.

212 VIP Black păreri pro și contra

Pro:

  • Un parfum cu o aromă senzuală, dar fără a fi copleșitoare, ce poate fi purtat în orice moment al zilei;
  • Notele de anason și fenicul îi conferă parfumului o aromă distinctă precum cea a parfumului Bad Boy CH
  • Lavanda, deși nu este un ingredient specific parfumurilor bărbătești, se integrează minunat în această compoziție.

Contra:

  • Chiar dacă 212 VIP Black este prezentat ca fiind un parfum original, mulți sunt de părere că se aseamănă destul de bine cu Paco Rabanne One Million.

Carolina Herrera 212 VIP Black concluzie

Carolina Herrera 212 VIP Black este un parfum cu un miros unic, inconfundabil, deși se aseamănă pe alocuri cu alte parfumuri pentru bărbați. Notele de absint, fenicul și anason îi conferă o aromă distinctă și-l face irezistibil. Tăria alcoolului din absint îmbată simțurile femeilor vulnerabile care se lasă prinse în mrejele bărbaților ce poartă 212 VIP Black.Carolina Herrera 212 VIP Black parfum de barbatiLavanda, temperează însă aroma parfumului. Apreciat de bărbații maturi, 212 VIP Black este un parfum ce acționează precum un virus și atrage de partea sa din ce în ce mai mulți bărbați.

Sexy și seducător, parfumul te însoțește la fiecare pas și te ajută să ai parte de întâlniri incitante. Coaja de vanilie neagră și moscul îi conferă parfumului o aromă unică.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu