Carolina Herrera Bad Boy

Carolina Herrera Bad Boy lansat în anul 2019, este varianta masculină a parfumului pentru femei Carolina Herrera Good Girl, lansată în 2016. Acest parfum pentru bărbați are un miros sofisticat și puternic. Se adresează bărbaților îndrăzneți și de succes care nu se feresc să fie în centrul atenției.

Notele de cacao, ambra și boabe tonka sunt întunecate însă, creează un contrast puternic cu notele luminoase de salvie, piper și bergamotă. Esența seducătoare este închisă într-o sticlă deosebită, în formă de fulger.  În multe culturi, fulgerul este simbolul eroismului și al puterii, deci este suficient să privești sticla parfumului pentru a-ți da seama că acesta este destinat bărbaților puternici.

Despre Carolina Herrera Bad Boy

Bad Boy, lansat de Carolina Herrera se află în topul preferințelor bărbaților cu personalitate. Parfumul se deschide cu note de bergamotă, piper negru și alb, apoi după aproximativ jumătate de oră intră în scena inima fresh formată din note de cedru și salvie.

Baza parfumului este cremoasă și accesorizată cu ambra, cacao și boabe de tonka. Datorită acestor acorduri intense, parfumul persistă mult timp pe piele și întoarce privirile femeilor printr-o singură pulverizare.

Bad Boy ParfumCarolina Herrera a lansat mai multe parfumuri pentru bărbați, însă acesta pare să fie cel mai apreciat, datorită notelor contrastante dar bine echilibrate. La început, parfumul are un miros înțepător, însă pe măsură ce se așază pe piele, capătă o aromă fresh. La final, parfumul devine destul de cremos și reușește să cucerească inimile bărbaților maturi.

Cele mai bune parfumuri pentru femei și bărbați Oscar de la Renta – vezi ce parfum lipsește din colecția ta si daca sunt peste parfumurile de la Carolina Herrera.

Asocierea acordurilor contrastante este specifică parfumurilor moderne. Carolina Herrera Bad Boy este perfect pentru bărbații îndrăzneți, cuceritori care au încredere în forțele proprii și nu renunță până nu obțin ceea ce își doresc.

Aroma parfumului completează perfect arhitectura sticlei în formă de fulger. Atât compoziția parfumului, cât și designul sticlei sunt atrăgătoare. Designul sticlei subliniază simbolistica conceptului. Bad Boy se adresează bărbatului liber și îndrăzneț care nu se feresc să respecte regulile.

Bad Boy păreri pro și contra

Pro:

  • Are un preț accesibil;
  • Are un design atrăgător;
  • Mirosul parfumului este destul de original.

Contra:

  • Nu se găsește în toate magazinele de parfumuri din România.

Dacă acest parfum ți se pare atrăgător, îl poți cumpăra, însă, ar fi mai bine să-l testezi.

Carolina Herrera Bad Boy merita?

Carolina Herrera Bad Boy

Carolina Herrera Bad Boy este un parfum apreciat de bărbații moderni. Notele parfumului sunt contrastante, dar foarte bine echilibrate. Sticla parfumului are un design uimitor și este mult mai plăcută decât a multor parfumuri pentru bărbați.

Nasomatto Black Afgano este un parfum potrivit pentru bărbații care vor să încerce ceva diferit- vezi care este compoziția parfumului.Bad Boy are în compoziția sa note fresh, florale și lemnoase, asociate cu acorduri condimentate. Parfumul are un miros original, foarte apreciat de bărbați. Cei care vor purta acest parfum, ar putea primi multe complimente din partea femeilor.

Carolina Herrera Bad Boy persistă mult timp pe piele și nu trebuie aplicat des. Este suficient să pulverizezi parfumul dimineața, când pleci la birou, pentru a-i simți mirosul și seara, când te întorci.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu