Elie Saab Girl of Now

Designerul elvețian Elie Saab a lansat în anul 2017, parfumul Girl of Now. Elie a avut un succes răsunător cu primul parfum lansat, Le Parfum, așa că a continuat să aducă pe piață esențe uimitoare.

Girl of Now sărbătorește femeia și amintește de toate poveștile pe care ea le-a trăit de-a lungul timpului. Acest parfum continuă tema principală cu acord de flori de portocală, întâlnită în colecția Le Parfum. De această dată însă, parfumul vine într-o interpretare nouă, una oriental-florală.

În această esență, floarea de portocal este acompaniată de note de fistic și migdale. Toate aceste note se aștern pe o bază lemnoasă ce include note de patchouli, cașmir și boabe tonka.

Despre Elie Saab Girl of Now

Elie Saab Girl of Now este un parfum pentru femei, incitant și foarte aromat. Pentru a crea această esență, parfumierul s-a inspirat din puterea femeii independente care face tot posibilul să ajungă pe culmile succesului.

Parfumul se deschide cu un miros proaspăt și puternic, dar deloc copleșitor, deoarece notele de vârf includ mandarine, fistic și pere. Inima parfumului este compusă din note aromate de floare de portocal, migdale și magnolie. Baza parfumului este formată din boabe de tonka, patchouli, cașmir și lapte de migdale.

Privind flaconul parfumului îți vei aminti de colecția haute couture Elie Saab care a fost lansată în sezonul primăvară-vară 2017, fiind inspirată din cultura egipteană. Sticla arată ca o bijuterie prețioasă cu petale turcoaz. Elie Saab Girl of Now parfum de femeiGirl of Now te ajută să atragi toate privirile deoarece te învăluie într-o aură seducătoare. Chiar de la prima pulverizare, poți simți cum pielea ta este răsfățată cu atingeri delicate și un miros îmbietor ce persistă mult timp.

Acest parfum încântător este arma secretă a femeii care știe că este unic și poate avea tot ce-și dorește. Girl of Now este parfumul perfect pentru femeile senzuale, curajoase și irezistibile.

Pentru ca vrei sa iti cumperi un parfum original trebuie sa vezi care este diferenta dintre parfumuri originale vs. parfumuri replică deoarece este important de stiut inainte de achizitionarea unui parfum.

În esența Girl of Now, notele florale au fost combinate cu cele fructate și lemnoase.

Girl of Now păreri pro și contra

Pro:

  • Un parfum oriental-floral, perfect pentru femeile de succes, senzuale;
  • Are o aromă persistentă.

Contra:

  • Are un miros plăcut, însă nu foarte original dar totusi

Dacă vrei să-ți cumperi acest parfum, ar fi bine ca înainte să-l testezi pe pielea ta. Mergi într-un magazin de parfumuri, încearcă Elie Saab Girl of Now și vezi dacă este sau nu potrivit pentru tine.

Elie Saab Girl of Now – merita sau nu?

Elie Saab Girl of Now este o apă de parfum seducătoare, potrivită pentru femeile puternice, care știu ce vor. Datorită compoziției sale oriental-florale, parfumul îți încântă simțurile cu notele de mandarină, fistic și pară însoțite de notele florale ce răsfață pielea într-un mod delicat.Elie Saab Girl of Now parfum dama

Tom Ford Black Orchid este un parfum floral, îmbătător, creat pentru femeile care iubesc orhideea neagră – vezi cât costă și de unde poate fi achiziționat la un preț bun.

Baza parfumului este oriental-lemnoasă, compusă din note de boabe de tonka, lapte de migdale, patchouli și cașmir. Acest elixir nu copleșește simțurile, însă reușește să le fascineze.

Acest parfum floral este secretul femeilor puternice care se bucură de fiecare moment. Deoarece persistă mult timp pe piele, parfumul nu trebuie reaplicat des.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu