Elie Saab Le Parfum – EDP

Elie Saab este un designer libanez faimos – desigur că are și un parfum drăguț. Elie Saab Le Parfum a fost lansat în anul 2011, fiind prima creație de acest tip a designerului.

Este un parfum potrivit pentru toate vârstele, minunat pe timpul zilei și elegant dacă este purtat noaptea. Este un parfum ușor, fragil dar care poate fi și elegant, seducător și pasional.

Mai multe detalii despre Elie Saab Le Parfum:

În sticlă: Flori de portocal, clare, feminine și încântătoare, cu un fundal de florale care adaugă, și nu acaparează.

Aplicat: În vârf, flori de portocal, cu un accent cald, dulce, mieros, care iese la iveală aproape imediat. Simt și mai multe florale în timp ce îl port, inclusiv un amestec de iasomie și trandafir, în mijloc, care se îmbină cu florile de portocal. În mod normal, iasomia și trandafirul ar fi destul de banale, dar mierea ajută acest parfum să fie profund și unic. Chiar îmi place modul în care un singur element a reușit să facă o diferență atât de semnificativă. Uscarea este marcată cu florale estompate și miere, împreună cu o ușoară lemnozitate pudrată. Foarte placut.

Extra: Există un tip de miere infuzată cu parfum floral, provenită de la albinele care preferă un anume tip de flori. Ştiinţa albinelor și a confecționării mierii este fascinantă. Și gustul acestei mieri este puțin diferit decât cel obișnuit. Am simțit niște florale mai clare. Aceasta este mierea de care îmi amintește Elie Saab Le Parfum.

Designul Elie Saab Le Parfum:

Modelul sticlei este destul de simplu, ușor de ținut, nu este bătător la ochi, dar nici nu iese în evidență. Este simplu și ușor de plăcut. Îmi amintește puțin de With Love al Hilary Duff și – dacă îmi permiteți – Bombshell al Victoria’s Secret, făcut într-o manieră mai subtilă. E frumos. Punct.

Compoziția și familia de parfumuri Elie Saab Le Parfum:

Familia de parfumuri: Florale

  • Note bază: miere, patchouli, trandafir, Virginia cedre
  • Note inimă: iasomie
  • Note vârf: floare de portocal african

Prețul Elie Saab Le Parfum:

Elie Saab Le Parfum vine în 3 variante – 30 ml, 50 ml și 90 ml. Prețul pentru cel din urmă este de aproximativ 300 Lei în magazinele online.

Parfumul este însoțit și de alte produse marca Elie Saab Le Parfum precum deospray, cremă de duș, lapte de corp, apă de toaletă sau set cadou Elie Saab Le Parfum Intense.

  • Elefant – oferte și preț aici:
  • Emag – oferte și preț aici:
  • Aoro – oferte și preț aici:

Info: Este o intrare destul de plăcută pe piața de parfumuri. Le Parfum este ușor de purtat, bun ca debut, nimic clasic, dar este facil de abordat și potrivit pentru femeile aflate în căutarea unui floral subtil.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu