Eden Cacharel

04Eden Cacharel este un parfum cu note de patchouli potrivit pentru femeile pasionale. Dacă în urmă cu câteva sute de ani voiai să simți mirosul de patchouli, trebuia să-ți cumperi o sticluță de ulei dens obținut din această plantă. Din fericire, după câțiva ani a fost creat Eden Cacharel, parfumul cu patchouli, atât de iubit de femei.

Notele de mijloc și de bază ale parfumului sunt reprezentative pentru parfumurile clasice din 1980. Această esență gurmandă și orientală este obținută dintr-un amestec încântător de boabe tonka, vanilie și chihlimbar. La început, parfumul miroase ca un plastic topit, însă pe măsură ce timpul trece, se pot simți notele verzi.

Despre Eden Cacharel

Eden Cacharel este un parfum artistic, destinat femeilor pasionale. Notele de vârf includ anason, un ingredient care se combină perfect cu acordurile din inima parfumului. Tuberoza, iasomia, ylang-ylang-ul și tuberoza creează un buchet parfumat al cărui miros poate fi simțit după aproximativ 30 de minute de la pulverizare.

Baza parfumului este compusă din rădăcină de orris și mosc și amintește de Lou Lou, o altă creație a parfumierul Jean Guichard.

De asemenea, Eden mai conține și note de floare de portocal și zambile, ce-i conferă parfumului un miros abstract. Chiar și după ce mirosul parfumului dispare, pe pielea purtătorului se poate simți în continuare o notă dulce de bomboane, care pare să rămână impregnată în piele.

Citește despre parfumuri originale vs. parfumuri replică și vezi prin ce se diferențiază unele de altele.Eden Cacharel parfum damaEden Cacharel pare să îndeplinească toate cerințele unui parfum artistic. Are o aromă originală, persistă mult pe piele și miroase foarte bine. Dacă luăm în considerare și ambalajul său, am putea spune că acesta interpretează perfect grădina raiului.

Creatorul parfumului Eden a reușit să combine perfect vechiul cu noul, tocmai de aceea, această esență se găsește și acum pe rafturile magazinelor de parfumuri exclusiviste.

Eden Cacharel păreri pro și contra

Pro:

  • Atrage prin siajul și longevitatea sa;
  • Notele din inima parfumului, îi conferă acestuia un caracter acvatic;
  • Parfumul se vinde la un preț accesibil.

Contra:

  • Baza formată din cedru și patchouli creează un fundal sever care nu prea are legătură cu grădina raiului.

Dacă vrei să-ți cumperi acest produs, îți recomand să-l încerci mai întâi. Mergi într-un magazin de parfumuri și testează Eden Cacharel pentru a vedea cum miroase pe pielea ta.

Eden Cacharel merita cumparat?

Eden Cacharel este un parfum obținut din note dulci, amestecate cu note acvatice și fructate. Dorind să sporească misterul, parfumierul a întins întregul amestec pe o bază de boabe tonka și patchouli. Dacă îți plac parfumurile de epocă, atunci cel mai probabil te vei îndrăgosti de mirosul acestei esențe ce amintește de grădina raiului.

Tom Ford Black Orchid este unul dintre cele mai iubite parfumuri pentru femei – vezi cum miroase și cât de mult persistă pe piele.Eden Cacharel parfum pentru femeiAnnegret Beier, cea care a proiectat sticla parfumului a reușit să creeze un recipient prietenos, într-o nuanță plăcută de jad. Acesta se potrivește perfect în palmă, deoarece este ușor curbat. Capacul verde ce are la bază o panglică argintie, completează perfect designul sticlei.

Eden Cacharel este un parfum iubit de femeile puternice și pasionale care iubesc să miroase a patchouli.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu