Cacharel Lou Lou

Cacharel Lou Lou este o apă de parfum lansată în anul 1987, inspirată de actrița Louise Brooks. Brandul Cacharel și-a propus prin acest parfum să le ofere femeilor un elixir seducător și romantic. Jean Guichard, creatorul parfumului Lou Lou a reușit să combine boabele suculente de vanilie cu gardenia tahitiană plăcut mirositoare.

Lou Lou a ajuns la inimile femeilor chiar din primul moment în care a apărut pe piață, deoarece la acea vreme era o esență cu totul nouă. Prin florile albe și vanilie, parfumierul Guichard a reușit să creeze o lume de basm.

Despre Cacharel Lou Lou

Cacharel Lou Lou este un parfum potrivit pentru femeile de toate vârstele ce evocă o mulțime de sentimente diferite. Natura tinerească a parfumului este scoasă în evidență de nuanțele florale fine care se amestecă perfect cu mirosul de vanilie și creează un cadru ce înconjoară gingășia femeii.

Vezi ce nota a primit Lou Lou pe Notino de la cliente

Pe de altă parte, maturitatea parfumului este subliniată de starea de relaxare care apare în momentul în care intră în scenă mirosul de gardenie. Dacă vrem să vorbim de modul în care se simte parfumul pe piele, putem spune că este la fel de gin precum o cremă hidratantă care pătrunde rapid în piele și emană un parfum curat și elegant.Cacharel Lou Lou parfum de femeiCând vei testa parfumul, vei observa că nu se impune imediat ce este pulverizat pe piele. Acesta se deschide timid cu note dominante, dar pe măsură ce se imprimă în piele, devine mia cremos. Abia la final, reușește să se închidă cu o notă călduroasă și să provoace dependență.

Nota de tămâie îi conferă parfumului un accent exotic. Mirosul încântător al parfumului poate să pătrundă în toate colțurile minții, provocând dependență. Boabele de vanilie sunt cele care scot în evidență mirosul delicat al parfumului ce inspiră un aer feminin.

Amouage Gold este un parfum senzual, feminin cu un miros uimitor – vezi de unde îl poți cumpăra la un preț bun.

Printre acordurile dominante se fac remarcate și notele de mandarine și gălbenele, peste care se preling notele de iasomie și mimoză. Ylang-ylang-ul înconjoară notele distincte ale parfumului, dar este temperat de accentele de mosc și lemn de santal. După câteva minute de la pulverizare, parfumul capătă o proiecție cremoasă.

Vezi ce reducere are acum parfumul Lou Lou

Parfumul vine într-un recipient special de forma unui cercel supradimensionat pe care îl poartă doar o femeie independentă și elegantă.

Lou Lou – păreri pro și contra

Pro:

  • Parfumul are o formulă completă;
  • Notele dominante sunt se combină perfect cu cele de pe fundal și creează un; buchet impresionant și savuros.

Contra:

  • Deși are un miros deosebit, acest parfum a fost lansat cu mulți ani în urmă, iar unele femei nu îl mai folosesc atât de des cum o făceau în trecut.

Recomand să citești și despre Chanel No.5 – este unul dintre parfumurile mele preferate.Cacharel Lou Lou parfum dama

Cacharel Lou Lou – concluzie

Cacharel Lou Lou este un parfum de colecție cu aspect pudrat. Prin compoziția sa a reușit să surprindă caracterul femeii elegante și să inspire un sentiment de puritate. Chiar și astăzi, acest parfum se remarcă prin spectacolul încântător pe care le oferă de la debut până la final.

Femeile rafinate care apreciază bunul gust, încă aleg să folosească elixirul misterios Cacharel Lou Lou.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu