Cacharel Yes I Am

În luna martie a anului 2018, Cacharel a adus în atenția publicului feminin parfumul floral-oriental Yes I Am. Acest parfum se adresează femeilor tinere care au încredere în forțele proprii și nu se feresc să spună ceea ce gândesc. Yes I Am este potrivit pentru femeile moderne și puternice.

Sticla fumurie, neagră, în formă de ruj ascunde o esență încântătoare. Parfumul este disponibil în 3 variante: 30 ml, 50 ml sau 75 ml. Când au creat acest parfum, Honorine Bland și Christophe Raynaud s-au gândit să aducă un omagiu feminității.

Despre Cacharel Yes I Am

Cacharel Yes I Am este un parfum senzual și modern ce include în compoziția sa note orientale, ușor picante. Această esență încântătoare debutează cu note dulci de zmeură temperate de aciditatea mandarinelor, lămâilor și bergamotei.

Cacharel Yes I Am

Inima parfumului este compusă din note de flori albe precum gardenie, floare de ghimbir și iasomie. Acest buchet frumos mirositor este stropit cu picături de chihlimbar. La baza parfumului stau notele de lemn de santal, cardamom, caramel și vanilie.

În interiorul recipientului în formă de ruj se găsește o esență unică ce persistă destul de mult pe piele. Cacharel Yes I Am este unul dintre acele parfumuri care îi fac pe bărbați să-și întoarcă privirea pentru a căuta femeia ce poartă această esență a seducției.

Givenchy Ange ou Demon este un alt parfum foarte persisten despre care poti citi pe site si vedea ce note are dar si cat poate persista pe piele.

Cacharel Yes I Am are un miros puternic, dar foarte feminin. Femeile care iubesc parfumurile de calitate, sigur vor dori să adauge în colecția lor această esență încântătoare.

Parfumul se usucă pe piele într-o manieră captivantă. Cele care vor purta acest elixir se vor simți învăluite într-un amestec cremos, intens, picant și seducător. Fiind un parfum misterios, Yes I Am are nevoie de ceva timp pentru a-și arăta adevărata personalitate.

Cacharel Yes I Am Parfum

Cacharel Yes I Am păreri pro și contra

Pro:

  • Longevitatea și persistența parfumului sunt foarte puternice
  • Notele parfumului se armonizează perfect

Contra:

  • Yes I Am nu pare a fi un parfum original, notele sale sunt destul de intense, însă se găsesc în multe alte esențe similare.

Dacă acest parfum ți-a atras atenția, ar fi bine să mergi într-un magazin de specialitate și să-l testez. Pulverizează parfumul la încheietura mâinii și așteaptă câteva minute. Dacă îți place cum miroase pe pielea ta, înseamnă că acest parfum este potrivit pentru tine.

Cacharel Yes I Am merita cumparat?

Cacharel Yes I Am parfum damaYes I Am vorbește despre caracterul femeilor moderne. Aroma parfumului este înfrumusețată de buchetul de flori albe, calde și senzuale. După ce parfumul se usucă pe piele, se pot simți notele de lemn de santal.

Annick Goutal Petite Cherie este o apă de parfum pentru femei dulce și fresh – vezi de unde o poți cumpăra la un preț bun.

Yes I Am este parfumul femeilor tinere, puternice și senzuale. Este dulce și fructat și încântă cu mirosul său deosebit chiar de la prima pulverizare. Atunci când lichidul acid și delicios se prelinge pe pielea femeii, oferă o satisfacție deosebită.

Sticla parfumului te duce cu gândul la arma seducției, acel ruj roșu pe care femeile îl folosesc pentru a cuceri bărbații din jurul lor.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu