Cele mai bune parfumuri de barbati Thierry Mugler

În acest articol am creat o listă cu cele mai bune parfumuri Thierry Mugler potrivite pentru zi sau noapte, vară sau iarnă. Multe dintre ele sunt unisex, în timp ce altele sunt doar pentru bărbați.

Cele mai bune 5 parfumuri Thierry Mugler

A*Men Thierry Mugler

În 1996, Thierry Mugler a lansat Angel for men, sau A*Men, după ce a avut un succes uriaș cu parfumul Angel pentru femei. A luat patchouli și caramelul din inima parfumului Angel și a amestecat-o cu lavandă. Acest parfum masculin vine într-o sticlă pe care este desenată o stea.

A*Men este un parfum dulce. Notele de vârf ale parfumului sunt bergamotă, coriandru, lavandă și mentă. Inima parfumului este compusă din note exotice, dulci și florale: miere, caramel, patcouli, lemn de cedru, iasomie și crin.

Notele de bază includ cafea, vanilie, lemn de santal, chihlimbar, benzoin, styrx și mosc.

Acest parfum este potrivit pentru bărbații care iubesc parfumurile dulci și ușor picante. A*Men este un parfum de iarnă, ce poate fi purtat atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții.

Citește și despre parfumul Angel Nova Thierry Mugler – a fost lansat anul acesta, dar multe persoane l-au cumpărat deja.

Alien Man Eau de Toilette

Alien Man Fusion

Prima dată când am mirosit parfumul Alien am fost fascinat. Când port Alien Man, femeile vin spre mine, fiind atrase de prospețimea electrică a acestui parfum, și mă întreabă ce parfum am folosit.

Ingredientele acestui parfum sunt floarea de Osmanthus, chihlimbar alb, mărar, anason picant, cais, coajă de fag și lemn de cashmeran.

Acest parfum nu este pentru toată lumea, ci doar pentru cei care vor să iasă din mulțime cu un miros ciudat, misterios și elegant. Alien Man poate fi purtat atât la birou, cât și la o întâlnire. Cred că acest parfum este mai potrivit pentru zilele reci, deoarece căldura îi intensifică mirosul.

A*Men Pure Energy Eau de Toilette

Mugler Pure EnergyA*Men Pure Energy miroase diferit de originalul A*Men. Acest parfum este mai curat și nu conține note florale sau citrice. Prima dată când am mirosit acest parfum mi s-a părut că miroase mai mult a piper și lemn.

Notele de vârf ale lui A*Men Pure Energy sunt miere, tutun, fructe de ienupăr și mentă. Notele de mijloc includ vanilie, cacao, piper alb și cardamom. Acestea adaugă un strop de căldură parfumului. Baza parfumului este formată din mai multe note pământești.

A*Men Pure Energy este destinat bărbaților care doresc un parfum proaspăt, unic și enigmatic.

Acest parfum nu poate fi purtat la o întâlnire sau la o cină în oraș, ci este un parfum de zi cu zi, potrivit mai ales pentru primăvară și vară.

A*Men Ultimate Eau de Toilette

A*Men Ultimate Eau de Toilette se aseamănă mai mult cu originalul A*Men deoarece are note picante, lemnoase, de cafea și citrice. Acest parfum este potrivit pentru bărbații care caută un parfum care se aseamănă cu A*Men, dar care nu are note florale.

Acesta este mai degrabă un parfum unisex ce poate fi purtat atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, atât vara cât și iarna. Poți purta acest parfum când mergi la birou, la sală, la o întâlnire sau la un eveniment deosebit.

Mugler Cologne Come Together Eau De Toilette

Mugler Cologne Come Together

Mugler Cologne Come Together are un miros proaspăt și curat. Notele citrice domină în acest parfum, dar se pot simți și notele florale și picante de neroli, bergamotă și petitgrain. Nota de mijloc este portocală africană, iar pe măsură ce se estompează apare mirosul senzual de mosc.

Mugler Cologne Come Together este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Poate fi purtat primăvara și vara ca parfum de zi, deoarece nu devine copleșitor când temperaturile sunt ridicate.

Despre Thierry Mugler

Primul parfum al lui Mugler, Angel, a apărut în 1992. După 4 ani, s-a lansat și versiunea masculină a parfumului A*Men. Al doilea parfum Mugler care a cucerit inimile oamenilor a fost Alien, care a fost lansat în 2005.

Dintre toate parfumurile scoate pe piață de Thierry Mugler, Angel și Alien sunt cele mai bune și cele mai apreciate.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu