Thierry Mugler Womanity – apă de parfum

Am amânat să analizez Thierry Mugler Womanity pentru un timp, doar că să mă obișnuiesc cu mirosul său și să înțeleg de unde vine, dar, cu toate acestea, încă mă derutează și îmi scoate peri albi.

Cum miroase Thierry Mugler Womanity?

În sticlă: Ok, o să sune ciudat, dar o să afirm acest lucru, pentru că este adevărat. Womanity îmi amintește de homar. Un fel de mâncare cu un homar oarecum sărat, cu gust de pește, cu un miros puțin dulce și de unt. Ei bine, opinia mea a ieșit la iveală. Miroase a homar.

Aplicat: Sunt lovită cu un amestec ciudat de lemn și mirodenii, cu o idee de dulceață stratificată peste acest aspect sărat. Este ciudat, pentru că aproape poți să simți gustul sării.

Cred că atribui caracterul sărat caviarului din acest parfum și cred că îmi afectează imaginea asupra produsului, pentru că, din nou, Thierry Mugler Womanitymă face să mă gândesc la homar. Acest produs are și un ușor miros de pește, la prima aplicare, care se estompează eventual, pe măsura purtării.

Parfumul trece într-un teritoriu mai dulce și mai proaspăt, maturându-se într-un amestec încântător, pe care pot să îl descriu doar ca fiind curat și sărat. Acum, știu cât de bizară este descrierea mea despre Womanity.

Sunt foarte confuză în acest moment, dar Thierry Mugler Womanity începe să se îndrepte către baza sa, cu o întețire a mirodeniilor care adaugă încă un strat peste acel miros de saramură curată.

Dacă ar fi trebuit să descriu acest stadiu într-un mod cât mai simplu, aș spune că deschiderea este sărată și îmi amintește de homar. Stadiul de mijloc este proaspăt și puțin sărat, cu o idee de mirodenii așezate cu o notă dulce de smochine. Baza constă în mirodenii, smochine estompate și saramură.

Este ciudat, dar nu miroase rău, dar nici nu m-aș încumeta să zic că îmi place cum miroase. Cu siguranță este unic, dar nu știu dacă l-aș purta.

Extra: Așa că Thierry Mugler Womanitymi-a dat ce am meritat. Încă nu știu dacă l-aș pune în categoria de parfum decent, dar tot ce știu este că apreciez caracterul sau bizar. Este amuzant doar să îl miros din când în când, doar că să îi dea minții mele ceva de gândit.

Designul Thierry Mugler Womanity:

Îmi place modelul. Îmi amintește puțin de punk rock îmbinat cu cyberpunk și cu Barbie. Lichidul roz este, în mod clar, partea de Barbie. În opinia mea, este una dintre sticlele Thierry Mugler bine construite.

Mai mult, îmi place să țin acest recipient. Este ca și cum aș ține un artefact extraterestru ciudat. Sticla are o greutate plăcută. Îmi place textura sa, iar pulverizatorul este fantastic.

Compoziția Thierry Mugler Womanity:

Familia de parfumuri: Fresh

  • Note vârf: tonuri verzi, citrice
  • Note inimă: tonuri acvatice, caviar, smochin
  • Note bază: smochin, tonuri orientale, lemn

De unde pot cumpăra parfumul Thierry Mugler Womanity?

Apa de parfum Thierry Mugler Womanity este disponibilă în toate magazinele online dar și în parfumerii. Prețul acesteia este de aproximativ 300 Lei pentru varianta de 80 ml reîncărcabilă.

Se găsesc și variantele de 50 ml, 30 ml, 10 ml – ideală pentru purtat în poșetă sua pentru călătorii și eșantioanele de 5 ml și 1 ml. În magazinele online puteți găsi și deospray Thierry Mugler Womanity dar și rezerva pentru apa de parfum.

Păreri: Sunt singura căreia nu îi place mirosul pe care monezile de cupru le lasă în mână, după ce sunt ținute, dar întotdeauna te întorci și adulmeci acel miros, doar pentru simplul fapt că îți creează o stare de confuzie și reafirma cât de mult nu îți place?

Cam asta simt în privința lui Thierry Mugler Womanity. Adică sunt destul de sigură că nu îmi place cum miroase, dar mă întorc să îl miros oricum.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Un comentariu la „Thierry Mugler Womanity – apă de parfum”

  1. ma reprezinta-de cand a aparut este singurul pe care-l folosesc dar nu mai gasesc
    esantioane sau deo-sunt interesata

    Răspunde

Lasă un comentariu