Angel Nova Thierry Mugler – apa de parfum sau de toaleta?

Angel Nova Thierry Mugler este un parfum pentru femei, lansat în 2021. Această apă de toaletă este creată de Louise Turner, Sonia Constant și Quentin Bisch. Parfumul surprinde spiritul femeii moderne, luptătoare. Este destinat femeilor care au încredere în ele și știu ce-și doresc de la viață, care cred în visele lor și fac tot posibilul să le transforme în realitate.

Vezi

Sticla parfumului în formă de stea roz emană dorința de a trăi și de ținti spre stele. Doar privind sticla, îți poți da seama că parfumul din interior este destinat femeilor visătoare și luptătoare, care nu se lasă niciodată doborâte de obstacolele care le ies în cale.

Despre Angel Nova Thierry Mugler

Angel Nova Thierry Mugler este un parfum puternic pentru femei. L-am încercat de curând și pot spune că miroase grozav. Este un parfum dulce, cu aromă de fructe.

Îmi amintește de Emporio Armani Diamonds, probabil din cauza notei de trandafiri care se găsește în ambele parfumuri. Chiar dacă este un parfum dulce, cred că-l voi purta în toate anotimpurile pentru că pur și simplu îl ador. Totuși, trebuie să văd cum se comportă și în zilele mai reci.

Pe lângă faptul că miroase excelent, are și un grad de persistență foarte mare. M-am dat cu el dimineața, la încheietura mâinii și noaptea, deși am făcut duș, încâ îl puteam simți pe pielea mea.

Aici

Zmeura zdrobită amestecată cu trandafir si aromă de litchi creează un cocktail îmbătător, delicios. Totuși, notele fructate dispar destul de repede de pe pielea mea.

Angel Nova Thierry Mugler încurajează femeile să lupte pentru visurile lor până le transformă în realitate. Compoziția naturală și elegantă oferă acestui parfum o senzualitate intensă.

Acest parfum intensifică frumusețea și farmecul femeilor care-l folosesc.

Angel Nova Thierry Mugler – caracteristici

  • Note de vârf – zmeură, litchi
  • Note de mijloc – trandafir italian
  • Note de bază – akigalawood, benzoin

Parfumul se deschide cu aromă de fructe, iar la scurt tip se simte mirosul de trandafir. După ce se usucă, începe să se facă resimtă aroma de akigalawood și benzoin.

Vezi si parfumul Thierry Mugler Womanity si alege-l pe cel care ti se potriveste cel mai bine.

Angel Nova Thierry Mugler este clasificat ca fiind un parfum de fructe, floral, lemnos. Imaginea parfumului este Toni Garrn, o actriță puternică, cu multă încredere în sine.

Concluzii Angel Nova Thierry Mugler

Acest parfum este ideal pentru femeile tinere, la început de drum, care vor să cucerească lumea cu farmecul lor. Purtând acest parfum ar putea întoarce toate privirile și chiar ar putea deschide multe uși. Astfel, în timp, ar putea ajunge exact acolo unde și-au propus.

Parfumul a fost creat pentru femeile îndrăznețe, care nu se dau bătute și fac orice să-și îndeplinească visele. Parfumul miroase minunat chiar și după câteva ore bune.

Pentru a mă bucura mai mult timp de mirosul său, eu folosesc un truc simplu. Pulverizez parfumul în aer și apoi trec prin ploaia de stropi care se creează pentru ca parfumul să se așeze pe părul, pielea și hainele mele.

Îți recomand să încerci și tu acest truc dacă vrei să miroși bine întreaga zi, indiferent de ce parfum folosești.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu