Bond No.9 Chinatown – Parfum Unisex

Multă lume crede că un parfum numit Chinatown este ceva ce amintește de tămâie aromată – de fapt, acest produs este un floral de fructe. Bond No.9 Chinatown este un floral de fructe încântător.

Câteva idei despre mirosul parfumului Bond No.9 Chinatown:

Bond No.9 Chinatown În sticlă: Piersică dulce și chiparos, cu un pic de cardamom aromat.

Aplicat: În cărțile mele, unul dintre puține parfumuri care are o notă bună de piersică dulce. Este dulce, dar nu atât de dulce ca bomboanele. Așează piersica în teritoriul fructelor și intră în stadiul de mijloc destul de repede. Ar trebui să fie și o notă de bergamotă în vârf, dar nu am simțit-o prea mult în deschidere.

Poate este doar un pic din ea sau câțiva stropi. Nu sunt atât de multe citrice, cât cardamom, cu – spuneți-mi că sunt nebună – accentul său pământos. Stadiul de mijloc este marcat cu prietenul meu, chiparosul și persistentul cardamom. Un pic îmblânzit, dulce și aerat, chiparosul îneacă orice alte flori din acest stadiu de mijloc.

Din fericire, îmi place chiparosul și, în ciuda caracterului sau de floare dominantă, nu este atât de tare aici, cât este în Fracas, spre exemplu. Acum, floarea mea albă preferată, cu personalitatea sa mândră, se mai așează puțin, lăsând florile de portocal și vanilia mieroasă să se prelingă într-o uscare plăcută și caldă, de cardamom aromat și lemn.

Extra: Bond No.9 Chinatown a fost compus de Aurelien Guichard. Este unul dintre floralele mele de fructe preferate, datorită modului în care mărită florile, fructele și mirodeniile. Există și alte versiuni ale acestui parfum, inclusiv o sticlă ediție limitată de $650USD.

Designul Bond No.9 Chinatown:

Bond No.9 Chinatown sticlaForma sticlei Bond No.9 Chinatown este asemănătoare cu cea a sticlelor Bond No.9. Forma de stea începe să îmi placă, deși, tot cred că arată puțin ridicol. Dar îmi place designul cu fundalul roz, imprimat cu o creangă albă înflorită.

Compoziția Bond No.9 Chinatown:

Familia de parfumuri: Floral – Fructate[wpsm_list type=”star”]

  • Note bază: cardamom, cedru, vanilie, lemn de santal, patchouli, lemn de guaiac
  • Note inimă: bujor, flori de portocal, tuberoză, gardenie
  • Note vârf: bergamotă, piersică

[/wpsm_list]

De unde putem cumpăra Bond No.9 Chinatown și cât costă?

Am văzut parfumul Bond No.9 Chinatown atât în magazinele online cât și în magazinele de specialitate din mall-uri. Este adevărat că parfumul Bond No.9 Chinatown este unul destul de scump însă face toți banii. Prețul pentru un flacon de 50 ml pornește de la aproximativ 450 Lei în magazinele online iar în parfumerii prețul depășește 600 Lei pentru aceeași cantitate.

[wpsm_list type=”check”]

  • eMAG – mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:

[/wpsm_list]
[wpsm_highlight color=”yellow”]Info: [/wpsm_highlight] Am avut aceeași problemă ca și cu alte Bond No.9, când am deschis mostra de Bond No.9 Chinatown. Fac ceva foarte interesant când sigilează acest produs, pentru că nu pot să îl deschid.

Oricum, Bond No.9 Chinatown este un floral de fructe încântător și unul dintre cele mai iubite parfumuri de acest gen. Dacă sunteți în căutarea unui produs de lux și nu găsiți floralele de fructe care vă plac, atunci cumpăraţi acest parfum.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu