Acasă Brand Bond no.9 – Parfum și Colonie

Bond no.9 – Parfum și Colonie

Bond no.9 a apărut pe piață în anul 2003 fiind creat de Laurice Rahme și a fost numit așa pentru că este adresa magazinului său – Bond Stree No.9, New York City.

Bond No.9 este o colecție de parfumuri care imortalizează obiective turistice din New York dar și geografia acestuia. Fiecare recipient de parfum, colonie sau parfum unisex are un design similar, un ambalaj colorat care reprezintă o parte specifică a orașului și caracteristicile sale unice.
Seria de parfumuri Andy Warhol reprezintă un omagiu adus artistului american care a numit New York-ul ca fiind casa sa și că acesta reprezintă un punct important din viața sa. A fost numita și o stradă după numele lui – Andy Warhol Lexington Avenue – acolo a fost primul său apartament. Alte parfumuri populare din seria Warhol include Andy Warhol Succs is a Job în New York și Andy Warhol Union Square.

Bond No.9 Astor Place este inspirat din sculptura lui Tony Rosenthal – The Cube situată în Manhattan. Parfumul Brooklyn este unul contemporan și artistic în timp ce Central Park este unul proaspăt și cald.
Primul impact al lui Bond No.9 asupra cumpărătorului este cel vizual și mai apoi compozitia sa exclusivistă și rafinată. Parfumurile Bond no.9 sunt destinate în primul rând celor care iubesc parfumurile florale. Florile combinate cu alte estențe și mirodenii reprezintă o provocare pentru cei ce vor sa poarte acest parfum. Parfumurile Bond No.9 sunt destinate atât femeilor cât și bărbaților, de toate vârstele, care vor să-și exprime unicitatea, creativitatea, originalitatea și energia.

Bond No.9 Chinatown

Bond No.9 Chinatown – Parfum Unisex

Multă lume crede că un parfum numit Chinatown este ceva ce amintește de tămâie aromată - de fapt, acest produs este un floral de fructe. Bond No.9 Chinatown este un floral de fructe încântător. Câteva...