Zadig & Voltaire This Is Her

Zadig & Voltaire This Is Her este un parfum creat pentru femeile moderne care fac tot posibilul să obțină ceea ce își doresc. Zadig & Voltaire este un brand francez ce exprimă o atitudine de răzvrătire și libertate. Parfumul This Is Her este misterios și elegant.

Femeile moderne, jucăușe și sexy sunt încântate de mirosul acestui parfum seducător. Spre deosebire de parfumurile clasice, care sunt dulci, gurmande și florale, This Is Her este un parfum lemnos și îndrăzneț cu note de iasomie, castane, piper roz, lemn de santal și vanilie.

Despre Zadig & Voltaire This Is Her

Zadig & Voltaire This Is Her impresionează cu aroma sa chiar de la prima pulverizare. Parfumul se deschide cu un miros curat de iasomie și boabe de piper roz. După doar 10 minute, se poate simți amestecul de frișcă și castan ce-i conferă parfumului un caracter sexy.

După ce parfumul se usucă, se pot simți notele de lemn de santal și cașmir. This Is Her este apreciat de femei, deoarece poate întoarce multe capete. Datorită notelor de frișcă și vanilie, This Is Her este un parfum lejer, ce poate fi purtat cu ușurință.

Pret mai avantajos pe Notino pentru This Is Her

Pe măsură ce ingredientele se impregnează în piele, parfumul devine mai cald și mai atrăgător. Pe piață există o mulțime de parfumuri cu mirosuri similare, însă This Is Her are un parfum unic și revigorant.

Sospiro Opera – apă de parfum unisex creată de celebrul parfumier Chris Maurice.

Deși This Is Her este un parfum bogat, are un substrat sexy. Notele de iasomie, piper roz, castane și lemn de santal se combină perfect, oferindu-i parfumului un miros floral și picant, la fel ca o femeie independentă, ușor sălbatică.Zadig Voltaire This Is Her parfum femeiSticla parfumului este minimalistă, spre deosebire de mirosul esenței din interior, care este complex și bogat. Multe femei care au un gust fin, apreciază parfumul This Is Her.

This Is Her păreri pro și contra

Pro:

  • Parfum versatil și lejer;
  • Un parfum pentru femei foarte persistent;
  • Este un produs de calitate ce se vinde la un preț excelent.

Contra:

  • Nota de piper roz se simte mult prea tare (pentru gustul meu)

Zadig & Voltaire This Is Her concluzie

This Is Her este un parfum cu un miros original. Datorită combinației de note de castane și frișcă, parfumul poate fi purtat zi de zi. Acest parfum lansat de Zadig & Voltaire a fost creat de Sidonie Lancesseur și Michel Almairac. This Is Her cucerește publicul feminin chiar de la prima pulverizare.

Pareri despre parfumul This is Her

Notele de iasomie și piper roz se combină perfect cu înghețata de frișcă și castan. După ce se usucă complet pe piele, se poate simți aroma delicioasă de lemn de santal și cașmir.

Guerlain L’Heure Bleue este o apă de parfum cu note de vanilie, ylang-ylang și bergamotă – unde poate fi găsit la un preț bun.Zadig Voltaire This Is Her parfum damaZadig & Voltaire This Is Her nu este potrivit pentru petrecerile în club, pentru că poate încinge atmosfera. Această apă de parfum oferă un sentiment de libertate și este perfect pentru femeile care nu se feresc să fie în centrul atenției. Parfumul picant, lemnos cu accente gurmande poate fi purtat, în special, în anotimpul rece.

Lasă un comentariu