Vera Wang for Men

Vera Wang for Men, lansat în 2004, este un parfum bărbătesc, potrivit pentru toamnă, iarnă și primăvară. Acest parfum cald, atrăgător și seducător a fost creat special pentru bărbați. Este compus din ingrediente unice și distincte care lasă o impresie bună oriunde este purtat.

Parfumul a fost conceput pentru a fi folosit atât în timpul zilei, cât și în timpul nopții. Așadar îl poți purta ziua când mergi la serviciu, dar și seara când ieși la o întâlnire cu prietenii.

Despre Vera Wang for Men

Inițial, Vera Wang for Men a fost creat și promovat ca parfum pentru bărbații care urmează să se căsătorească. Chiar din momentul în care a fost lansat, parfumul a devenit un bun exemplu de parfum lemnos-aromatic care impresionează prin versatilitatea sa.

Cele mai ieftine parfumuri de barbati de pe Notino

Parfumul conceput special pentru bărbați vine într-o cutie albă, simplă și elegantă. În centrul cutiei este afișat logo-ul și numele parfumului. Culoarea și textura subtilă a cutiei sunt o surpriză plăctuă, deoarece Vera Wang are parfumuri colorate și nici acesta nu face excepție.

Parfumul Vera Wang for Men are culoarea chihlimbarului, care strălucește lângă cutia albă. Blatul maro solid socate în evidență parfumul strălucitor din interior.

Recipientul din sticlă are o formă pătrată, ușor rotunjită și este destul de greu.

Compoziția parfumului – cum miroase

  • Note de vârf – frunză verde de mandarin, yuzu
  • Note de mijloc – nucșoară, piele, anason
  • Note de bază – lemn de santal, tutun

La prima pulverizare, notele de vârf apar ca o explozie de citrice dulci, proaspete, care provin din Yuzu sintetic. Acesată notă nu este copleșitoare și se amestecă bine cu restul compoziție, creând astfel un parfum distinct.

Vera Wang for MenNotele de vârf durează surprinzător de mult. Pielea și nucșoara se amestecă bine cu lemnul de santal și tutun, pentru a crea un miros de lemn care persistă sub exploza de citrice.

Parfumul în întregime se poate simți destul de mult. În cele din urmă, notele de vârf dispar și fac loc notelor lemnoase, care sunt mult mai relaxante decât citricele proaspete.

Parfumul proaspăt se transformă într-o aromă lemnoasă robustă și se închide perfect.

Unde poate fi purtat parfumul Vera Wang for Men?

Chiar dacă a fost conceput pentru o anumită ocazie, parfumul a devenit destul de versatil. Este perfect pentru toamnă, iarnă și primăvară și poate fi purtat pe timpul zilei, la birou, sai pe timp de seară la o întâlnire casual.

Dacă vrei să porți acest parfum la o cină romantică, pulverizează un pic mai mult decât de obicei, pentru ca parfumul să-și arate calităție seducătoare. Cu siguranță femeia care va sta lângă tine va simți parfumul și va dori să vină mai aproape.

Citește despre La Nuit de L’Homme Yves Saint Laurent și vezi cum miroase și unde poate fi purtat – are note de bergamotă, cardamom și lemn de santal.

Vera Wang for Men – merita?

Vera Wang for Men este potrivit pentru bărbații care doresc un parfum pe care să-l folosească atât ziua, cât și seara. Toți cei care caută o apă de toaletă încântătoare, vor aprecia acest parfum. Poate fi purtat în orice moment din zi sau noapte și-și poate menține aroma plăcută timp de câteva ore.

Bărbații care apreciază parfumurile fructate și dulci, vor fi încântați de acest parfum care reușește să combine într-un mod plăcut notele ctrice cu cele lemnoase.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu