Vera Wang – cele mai bune parfumuri pentru femei

Vera Wang este una dintre cele mai cunoscute creatoare de rochii de mireasă. Totul a început cu revista Vogue…Vera a lucrat acolo 15 ani, până când, fiind pusă în situația de a-și planifica nunta, a descoperit, că nu există prea multe modele de rochii de mireasă pe piață.

Atunci a decis că trebuie să-și facă singură schița rochiei pe care vrea să o poarte la nuntă. De acolo, până la a-și deschide propriul magazin de rochii nu a mai fost decât un pas. În anul 1990, Vera a deschis primul ei magazin pentru mirese.

După 12 ani, și-a lansat propriul parfum, iar acum are 28 de parfumuri pe piață. Dacă vrei să încerci parfumurile Vera Wang, dar nu știi cu care să începi, citește în continuare, deoarece în rândurile de mai jos vei găsi topul celor mai bune parfumuri Vera Wang.

Cele mai bune parfumuri Vera Wang

Apa de parfum Vera Wang – cel mai bun parfum

Acest parfum apreciat de femei a câștigat 2 premii la doar un an după ce a fost lansat, unul dintre premii fiind Fifi Fragrance Star of The Year. Este un parfum curat, fructat și floral.

Notele de vârf ale acestui parfum sunt dominate de mandarină, crin și lotus, care apoi se estompează și fac loc notelor de trandafir bulgăresc și gardenie. Apoi, când parfumul se usucă, se poate simți aroma de mosc și stephanotis.

Vera Wang Princess – cel mai bun parfum pentru femeile tinere

Vera Wang Princess ParfumDacă te gândești că „Princess” se referă la copilărie mai gândește-te o dată. Princess by Vera Wang este un parfum feminin încântător, cu note puternice de vanilie, guava și ciocolată.

Acest parfum floral fructat are un miros plăcut și este apreciat de majoritatea femeilor. Singurul dezavantaj al acestui parfum este că-i lipsește longevitatea.

Vera Wang Anniversary – cel mai bun parfum pentru ținuta casual

Vera Wang Anniversary este un parfum potrivit pentru femeile tinere, dar și pentru cele mai în vârstă care caută ceva diferit, dar cu note florale familiare. După pulverizare, se poate simți un miros floral, dar apoi parfumul se usucă și notele de mosc și chihlimbar intră în scenă.

Parfumul inițial este creat de mandarină, bergamotă siciliană, frunze de mere și note de apă. Inima parfumului este compusă din floare de portocal, gardenie și trandafir, iar baza are note de chihlimbar, mosc, rădăcină de orris și cedru.

Vera Wank Loog – cel mai bun parfum ce poate fi purtat la serviciu

Look, unul dintre cele mai bune parfumuri Vera Wank a fost lansat în 2008 alături de colecția de îmbrăcăminte Wang de toamnă/iarnă. Nu a fost nicio coincidență, deoarece parfumul a fost creat pentru a reprezenta colecția de haine a lui Wang. Proaspăt, curat și rafinat, acest parfum este mai serios decât celelalte versiuni ale lui Wang și este excelent pentru serviciu.

Notele de vârf ale parfumului sunt mandarina, litchi și mere, iar notele de mijloc includ crin, frezie și iasomie. Baza parfumului este compusă din vanilie, mosc, mușchi de stejar și patchouli.

Citește despre notele de parfum și vezi cum poți să-ți dai seama care este cel mai bun și mai persistent parfum.

Lovestruck – cel mai bun parfum pentru întâlnirile de seară

Vera Wang LoveStruckLovestruck, un parfum proaspăt și delicat este inspirat din Romeo și Julieta. Parfumul se deschide cu o notă puternică de guava și continuă cu tuberoză și mosc.

Parfumul este tineresc, dar clasic. Sticla acestuia este acoperită de un dop extravagant pe care este amplasat un buchet mare de flori.

Rock Princess – cel mai sexy parfum

Vera Wang Rock PrincessRock Princess este un parfum sexy, dar și aspru, de aceea femeile de toate vârstele ar putea să-l poarte. Este potrivit pentru o ieșire de zi sau de seară cu prietenii.

Până să se așeze pe piele, parfumul pare a fi ușor picant, însă, după aceea se pot simți notele dulci și fructate. Se deschide cu note de piersică, zmeură și bergamotă, apoi își fac apariția notele de heliotrop, trandafir, iasomie și crin. Baza parfumului este alcătuită din cașmir, mosc, iris și nucă de cocos.

Vera Wang Truly Pink – cel mai bun parfum floral

Vera Wang a descris acest parfum din 2006 ca fiind „întruchiparea feminității pure”. Acest parfum are mirosul unui buchet de flori primit într-o zi caldă de vară. Parfumul floral este o alegere inofensivă și sigură, deoarece se deschide cu note de frezie, cassia și litchi.

Inima parfumului este alcătuită din bujor, trandafir roz și crin, iar baza include note de iris și lemn.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu