Sarah Jessica Parker Lovely – Eau de Parfum

Sarah Jessica Parker Lovely este asemeni unor inhalări de aer proaspăt trecătoare, în mijlocul unui amestec amețitor lăsat în urma unei explozii de fructe și bomboane, la fabrica de parfumuri de celebrități. Așa că, acest parfum poate să își vadă de lucru, și fără numele lui SJP pe el.

Câteva informații despre Sarah Jessica Parker Lovely:

În sticlă: Un amestec de lavandă, lemnuri și ambră curată. Nu este deloc ceea ce așteptam de la un parfum de celebrități, dar se pare că parfumurile Sarah Jessica Parker sunt, de obicei, făcute să depășească ceilalți concurenți.

Aplicat: Lavandă în deschidere, cu o idee de citrice. Lavanda de aici este folosită destul de bine, dar nu pare a fi o lavandă de calitate superioară. Totuși, pot să laud Sarah Jessica Parker Lovely pentru că a avut curajul să folosească această notă. Unele lavande ajung să fie prea puternice și, dacă nu sunt folosite bine, tind să miroasă medicinal.

Îmi place interpretarea din Sarah Jessica Parker Lovely, pentru că este un parfum lemnos, curat, cu un accent herbal. Lavanda se strecoară în stadiul de mijloc, pe măsură ce parfumul introduce o idee de ambră și lemne, care încălzesc amestecul.

Acest produs are un anume caracter de săpun, care menține lucrurile curate și accesibile, fapt care mă impresionează și mai mult.

Parfumul este atât de diferit de alte produse de celebrități, fiind oarecum risque, dar tot reușește să pășească printre teritoriul dintre parfum experimental pretențios și parfum de magazin universal. Parfumul se maturează într-un mosc lemnos de lavandă. Chiar pot să spun că miroase aproape elegant.

Extra: Destul de amuzant, prima mea experiență cu Lovely a fost într-o carte. Am găsit o bandă tester din acest parfum la spatele cărții The Perfect Scent de Chandler Burr. Banda tester îmbibată în Loveley a servit și ca un semn de carte destul de bun.

Designul Sarah Jessica Parker Lovely:

Sticla are forma unui ou de culoare roz, fiind ușor de ținut. Nu știu ce altceva pot să spun despre acest recipient. Forma este destul de generică și sticla pare modestă. Nu îmi place, dar nici nu îmi displace.

Compoziția Sarah Jessica Parker Lovely:

Familia de parfumuri: Lemnoase Aromate

  • Note bază: ambră, mosc
  • Note inimă: cedru, patchouli, orhidee
  • Note vârf: măr, lavandă, mandarină, bergamotă

Detalii despre prețul Sarah Jessica Parker Lovely și unde poate fi găsit:

Sarah Jessica Parker Lovely poate fi găsit în mai multe variante – 100 ml, 50 ml, 30 ml și eșantionul de 1 ml. Prețul parfumului este mai mult decât ok, astfel pentru Sarah Jessica Parker Lovely 30 ml prețul este de aproximativ 75 Lei.

Este disponibil în magazinele online însă nu știu dacă se găsește și în magazinele din centrele comerciale/mall-uri.

  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:

Info:  Încă un punct pentru echipa parfumurilor de celebrități. Încerc să îmi mențin o minte deschisă în privința acestor parfumuri, indiferent de numele de pe produs; cu cât miros mai multe, cu atât sunt mai puțin impresionată.

Acest lucru este datorat mirosului lor generic și sintetic. Dar, odată la câtva timp, parfumuri ca Sarah Jessica Parker Lovely sau Cumming îmi arată că am greșit și voi accepta, cu plăcere, acest lucru.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu