Moschino Cheap and Chic I Love Love

Moschino Cheap and Chic I Love Love este un parfum energizant, ce-i conferă purtătorului o doză de optimism. Olivier Cresp a creat acest parfum în anul 2004 și l-a prezentat ca fiind un parfum îndrăzneț. Cheap and Chic I Love Love conține esențe florale amestecate cu note de citrice efervescente.

Amprenta brandului Moschino se regăsește în această esență prin mixul de flori rebele.

Despre Moschino Cheap and Chic I Love Love

Cheap and Chic I Love Love poate fi descris ca o relație de dragoste dintre doi adolescenți care sunt gata să riște tot pentru iubirea dintre noi și nu sunt interesați să respecte regulile. Acest parfum conferă un impuls energetic purtătorului și poate fi asociat cu ideea de a trăi o experiență riscantă, dar foarte plăcută.

Este precum acel zâmbet care îți apare pe față atunci când îți întâlnești persoana iubită. Notele de vârf includ lămâie și grapefruit, două esențe ce emană un miros energic și senzual. Aceste prime note conferă parfumului o aromă revigorantă, în timp ce notele de mijloc au fost alese astfel încât să ofere un plus de prospețime.

Când notele de trandafir, întâlnesc notele de lăcrămioare, parfumul capătă o nuanță inocentă, dar lucrurile nu se opresc aici, deoarece esența se transformă atunci când intră în scenă esența de trestie amestecată cu cuburile dulci de zahăr.

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540  este un alt parfum puternic pentru femeile care vor sa poarte arome speciale si care sa le ajute sa se remarce imediat.Moschino Cheap and Chic I Love Love parfum Abia atunci când parfumul devine gingaș și feminin, iese în evidență esența de scorțișoară. Notele de bază ce includ tonuri lemnoase păstrează imaginea femeii care trăiește o experiență intensă în universul său interior.

Cheap and Chic I Love Love este parfumul potrivit pentru femeile care vor să trăiască intens, fără să respecte regulile. Este ideal pentru acele persoane care iubesc cu toată ființa lor și vor să trăiască o poveste cu final fericit.

Mirosul se simte destul de intens chiar de la prima pulverizare. Parfumul debutează cu note de citrice, apoi intră în scenă notele florale. Întregul elixir este îmbuteliat într-un recipient nonconformist, la fel ca și numele parfumului.

Gucci Bloom este unul dintre cele mai apreciate parfumuri pentru femei – vezi de ce este atât de iubit.

Designul sticlei este unul jucăuș și îndrăzneț. Multe femei au adăugat deja acest parfum în colecția lor pentru că li se potrivește perfect.

Cheap and Chic I Love Love păreri pro și contra

Pro:

  • Conține note citrice efervescente;
  • Conferă un plus de energie și o doză de optimism;
  • Emană o senzualitate puternică, mulțumită esențelor de portocale, grapefruit și lămâie.

Contra:

  • Notele florale și scorțișoara nu se simt foarte intens.

Moschino Cheap and Chic I Love Love – concluzie

Moschino Cheap and Chic I Love Love parfum damaAcest parfum se adresează femeilor curajoase și curioase care cred că viața nu este un joc despre cine câștigă sau cine este învins. Notele citrice se combină armonios cu acordurile florale și lemnoase, creând astfel un parfum complex și îndrăzneț.

Moschino Cheap and Chic I Love Love este exact ca o femeie dornică să iubească. Datorită notelor de portocală, grapefruit, mosc, lămâie, trandafir, trestie și lăcrămioare, parfumul ne amintește că dragostea plutește în aer.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu