Moschino Uomo

Moschino Uomo este o apă de toaletă destinată bărbaților. Brandul Moschino se reinventează mereu, așa că nu ar trebui să judeci esența Uomo până când nu o încerci pe pielea ta. Acest parfum bărbătesc te surprinde cu mirosul și compoziția sa.

Aroma parfumului este dată de notele citrice și lemnoase care se combină perfect. Esența se deschide într-o notă clasică și te fascinează chiar de la prima pulverizare. Pe măsură ce timpul trece, arfumul se transformă într-o esență transparentă și radiantă.

Despre Moschino Uomo

Moschino Uomo este un parfum elegant ce poate fi purtat de orice domn care are încredere în forțele proprii. Brandul Moschino a fost creat în 1983 de Franco Moschino și s-a făcut cunoscut prin creațiile sale colorate și îndrăznețe.

Parfumul Moschino Uomo conține ingrediente cu proprietăți unice, tocmai de aceea reușește să cucerească simțurile bărbaților. Parfumul are o aromă suculentă de fructe, care se estompează în momentul în care intră în scenă notele lemnoase.

Prospețimea parfumului este dată de notele de vârf ce includ boabe de coriandru și fruct de kumquat. Esențele lemnoase exotice și aldehidele învăluie aroma resimțită la debut într-o prospețime radiantă.

Notele de mijloc conferă un plus de originalitate parfumului, deoarece incud esență de scorțișoară și salcie. Rășina de labdanum reușește să-l seducă pe purtător cu mirosul său.Moschino Uomo parfumCitește despre Montale White Musk și vezi de ce sunt atrași oamenii de acest parfum unisex.

Notele de bază ce includ ambra cenușie și pelin se amestecă armonios cu aroma lemnoasă de mosc. Deși se deschide cu un amestec de ingrediente energice, la final, parfuml se interioriează prin esențele sale puternice și dinamice în același timp.

Esența este închis într-o sticlă clasică, deloc originală. De fapt, recipientul parfumului nu are nimic de-a face cu brandul excentric Moschino și nu pare să se asorteze cu elixirul din interior.

Nimic nu pare să anticipeze mirosul încântător și senzațiile pe care le provoacă parfumul Uomo. Acest parfum are un siaj și o persistență medie și se simte pe piele aproximativ 3-4 ore. Este perfect pnettru serile de vară, dar poate fi purtat și în diminețile friguroase de iarnă.

Moschino Uomo păreri pro și contra

Pro:

  • Un parfum cu o formulă îndrăzneață și o compoziție bazată de ingrediente rare;
  • Un parfum fresh și elegant, potrivit pentru bărbații manierați.

Contra:

  • Parfumul Moschino Uomo are o proiecție medie, iar acest lucru ar fi deranjant pentru unii bărbați dar totusi,

Moschino Uomo concluzie

Moschino Uomo este un parfum ușor, revigorant ce te poartă pe străzile unui oraș mare. Este parfumul perfect pentru bărbații excentrici și aventuroși care se bucură de fiecare clipă ca și cum ar fi ultima. Îmbrăcat într-o ținută modernă și purtând Moschino Uomo te vei simți ca și cum te-ai plimba printre ruine mediteraneene. Moschino Uomo parfum pentru barbati

Paco Rabanne 1 Million este unul dintre cele mai populare parfumuri – vezi de unde îl poți cumpăra la un preț bun.

Într-o sticlă de parfum clasică, este închisă o esență cu arome încântătoare. Având o formulă îndrăzneață, parfumul surprinde prin elementele sale exotice. Dacă ești în căutarea unui parfum care să-ți aducă multe complimente din partea femeilor, atunci Moschino Uomo ar putea fi perfect pentru tine.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu