Just Cavalli Her – Apă de Toaletă

Am înnebunit sau încep să mă îndrept spre partea întunecată? Partea întunecată fiind mirodenii, lemnoase și mosc, deoarece am avut parte de un fir de florale de fructe destul de neinspirat.

Probabil că nasul meu a ajuns, într-un final, să treacă peste încercarea de a descifra cum miroase zmeura, în comparație cu murele. Just Cavalli Her pare a fi parfumul floral tipic, până la uscare – atunci îi vine rândul.

Despre Just Cavalli Her:

Just Cavalli Her În sticlă: Proaspăt, fructe crocante stabilite în citrice clare. Dulceața iasomiei are o prezență semnificativă, pe măsură ce încearcă să împingă și să îmbrâncească în drumul sau spre centrul scenei.

Aplicat: Ciudat, niște note florale dulci, siropoase, oarecum neplăcute, încă de la aplicare. Ca niște flori ofilite, împreună cu fructe acoperite cu vanilie și date prin zahăr. Coacazele negre au acea dulceața medicinală ciudată, care nu prea ajută deschiderea.

Dar așteptați trecerea deschiderii, și veți fi recompensați cu apariția acestei note agreabile, frumoase și oarecum picante de scorțișoară, care intră în accentele siropoase nebune ale floralelor de fructe și în grupulețul lor. Scorțișoară îi conferă, lui Just Cavalli Her, o margine cu puțină complexitate, trăgându-l înapoi de la limita dulceții siropoase.

Pe măsură ce simt că nota de scorțișoară s-ar estompa, pentru mine, acest parfum se află la linia dulcelui siropos, rămânând acolo până la uscarea finală în lemnuri plăcute și vanilie ușoară, împreună cu siropul rămas.

Extra: Just Cavalli Her nu mai este produs? Se pare că sunt știri contradictorii în privința acestui fapt sau poate că producția Just Cavalli Her a fost oprită recent. Poate mă gândesc la un parfum Just Cavalli diferit, pentru că încă văd acest parfum la vânzare.

Designul Just Cavalli Her:

Just Cavalli Her sticlaSticla Just Cavalli Her constă într-un dreptunghi mare. Nu am ținut acest produs în mână niciodată, așa că tot ce pot să spun este că accentul texturat al sticlei este o adiție bună, care adaugă dimensiune întregului concept. Fără acesta, sticla chiar ar fi prea simplă.

Compoziția parfumului Just Cavalli Her:

Familia de parfumuri: Florale de fructe

  • Note vârf: măr, bergamotă, scorțișoară
  • Note inimă: ciclama, iasomie, lotus, cafea
  • Note bază: tabac, mosc, ambră, cedru, vanilie

Cât costă Just Cavalli Her? Unde îl putem găsi?

Just Cavalli Her poate fi găsit în magazinele online la prețul de aproximativ 150 Lei pentru 60ml dar acest preț poate să difere în funcție de cantitatea produsului și ofertele magazinelor. Vezi mai multe detalii despre preturi aici:

Info: Mi se pare că acest parfum a fost prea dulce, fără a avea acea textură cremoasă care ar fi estompat siropeala, fapt care mi-a amintit de un parfum pe care l-am mirosit în copilărie. Cred că era purtat de cineva din familie, deoarece îmi amintesc că îl miroseam destul de des.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu