Roberto Cavalli Paradiso

Roberto Cavalli Paradiso, lansat în februarie 2015 este un parfum destinat femeilor senzuale și rafinate. Este parfumul perfect pentru zilele toride de vară, petrecute pe o plajă însorită. Paradiso te face să te simți unică și te îndeamnă să te bucuri de fiecare moment.

Cavalli este de părere că Paradiso le poate ajuta pe femeile moderne să capete mai multă încredere în forțele proprii și să se simtă mai atrăgătoare.

Despre Roberto Cavalli Paradiso

Roberto Cavalli Paradiso este un parfum floral-lemnos ce te duce cu gândul la Marea Mediterană. Această creație încântătoare se deschide cu un buchet aromat, deoarece notele de vârf includ mandarine și bergamotă. Amestec amestec de citrice poate fi simțit timp de câteva minute, după care intră în scenă inima parfumului compusă în totalitate din iasomie.

Creația se încheie pe o bază lemnoasă compusă din crenguțe de pin, chiparos și frunze de dafin. Parfumul este o creație a celebrului parfumier Louise Turner. Designul sticlei a fost gândit de Eva Maria Duringer care s-a inspirat din laturile diamantelor.

Recipientul parfumului scoate în evidență toate stările femeilor care pot trece într-o secundă de la bucurie la tristețe. Cei care au încercat parfumurile Roberto Cavalli au observat probabil că acestea se adresează tinerilor.

Parfumul Roberto Cavalli Paradiso le amintește femeilor că trebuie să aibă grijă de ele și să trăiască din plin fiecare moment. Notele de vârf sunt amestecate perfect cu petalele de iasomie colorate într-o nuanță de roz, datorită dafinului roz.Roberto Cavalli Paradiso parfum fmeiJust Cavalli Her este o apă de toaletă cu note florale dulci amestecate cu note fructate acoperite de vanilie și zahăr.

Când parfumul este pulverizat pe piele se pot simți notele de citrice și iasomie. Femeile care vor încerca acest parfum au mari șanse să se îndrăgostească de el, deoarece are un miros unic și persistă mult timp.

Roberto Cavalli Paradiso te duce instant cu gândul la vacanță și la timpul petrecut alături de prieteni. Este un parfum perfect pentru zilele călduroase pe care le petreci pe malul mării. Femeile care vor un parfum pe care să-l poarte în serile de vară, ar putea încerca Roberto Cavalli Paradiso.

Cavalli Paradiso păreri pro și contra

Pro:

  • Parfumul are o inimă florală compusă în totalitate din iasomie;
  • Se vinde la un preț atractiv;
  • Sticla are un design elegant.

Contra:

  • Notele de citrice din deschiderea parfumului, fac ca Paradiso să pară mai mult un parfum unisex.

Roberto Cavalli Paradiso – concluzie

Apa de parfum Roberto Cavalli Paradiso este compusă din note florale și citrice.  Paradiso este un parfum floral care scoate în evidență parfumul deosebit al iasomiei. Dacă ești o femeie ce iubește iasomia, atunci sunt mari șanse ca Roberto Cavalli Paradiso să devină parfumul tău semnătură. Roberto Cavalli Paradiso parfum pentru femei

Nina By Nina Ricci este un parfum dulce potrivit pentru femeile tinere – vezi de unde îl poți cumpăra la un preț bun.

Din momentul în care pulverizezi parfumul pe piele, poți simți cum aroma citricelor te învăluie într-o atmosferă echilibrată ce pare desprinsă dintr-o poveste. Nu doar esența este încântătoare, ci și sticla în care se găsește aceasta.

Purtând parfumul Paradiso, femeile vor primi o mulțime de complimente din partea bărbaților care apreciază esențele sofisticate.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu