John Varvatos Artisan – Apă de Toaletă

Artisan și Artisan Black sunt două dintre puținele parfumuri bărbătești pe care le-am mirosit și pe care am vrut să le cumpăr. John Varvatos Artisan este favoritul meu dintre cele două. Principalul element al acestui parfum este că nu se bazează pe mirosul “marin și de sport” sau “aromatic și lemnos”, fapt pentru care trebuie să laud Artisan și alte parfumuri bărbătești care evită aceste două genuri.

Despre parfumul pentru bărbați John Varvatos Artisan:

John Varvatos Artisan În sticlă: Flori de portocal, care mă duc cu gândul la portocale dulci, proaspăt tăiate. O deschidere foarte simplă, surprinzător de plăcută și vie. Îmi place.
Aplicat: Din nou, în deschidere, flori de portocal, cu o viziune proaspătă, suculentă și dulce a portocalei. Persistă puțin, până la intrarea mirodeniilor care duc John Varvatos Artisan într-un teritoriu mai familiar al parfumurilor bărbătești. Cimbrul este și el acolo, pe măsură ce John Varvatos Artisan evoluează pe piele, într-un miros un pic mai masculin.

Cu trecerea timpului, parfumul începe să fie caracterizat de note lemnoase umede, verzi și citrice ascuțite care se îmbină cu cimbrul și florile de portocal din deschidere. Din nefericire, John Varvatos Artisan nu rezistă prea mult pe mine, când se usucă în note de lemn verde care se lipesc foarte aproape de piele. Acest produs probabil că este colonia mea de bărbați favorită.
Extra: John Varvatos este un designer de modă, care se axează primar pe haine bărbătești. Casa de modă a fost stabilită în 1999, cu prima lansare în 2000, fiind cu adevărat o casă tânără.

Designul John Varvatos Artisan:

John Varvatos Artisan sticlaJohn Varvatos Artisan se află într-o sticlă modelată asemenea unei țesături. Acest aspect îi dă sticlei o tentă potrivită pentru un antropologist, care locuiește pe o insulă tropicală, care se bazează pe lucru manual, în timp ce trăiește într-un cort. Textura sticlei este îndeajuns de interesantă pentru a fi cumpărată. Totuși, sticla este destul de grea și un pic ciudat de ținut, dar nu poți să spui că designul nu este superb.

Compoziția John Varvatos Artisan:

Familia de parfumuri: Citrice Lemnoase

  • Note bază: chihlimbar, lemn, mosc
  • Note mijloc: lavandă, flori de portocal, iasomie, ghimbir
  • Note vârf: mandarină, maghiran, cimbru, clementine

Cât costă John Varvatos Artisan și unde îl putem găsi:

Parfumul pentru bărbați John Varvatos Artisan îl puteți găsi în magazinele online cunoscute de la noi – Aoro, Elefant sau eMAG iar prețul acestui parfum este de aproximativ 220 Lei pentru varianta de 125 ml. Pentru cadouri este ideal setul ce conține apă de toaletă John Varvatos Artisan 125 ml, apă de toaletă 17 ml, eșantion 1,5 ml și o geantă pentru cosmetice. Puteți consulta siteurile magazinelor pentru mai multe oferte și prețuri:

  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:

Info: Nu poți să te uiți la această listă de note și să îmi spui că nu te intrigă măcar puțin. John Varvatos Artisan este un amestec frumos, de note interesante, dar, mai presus de toate, este un parfum masculin foarte, foarte bun și proaspăt.

 

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu