Gres Cabotine

Gres Cabotine este un parfum pentru femei, lansat în anul 1990. Parfumierul și-a folosit toată imaginația pentru a crea acest exemplar desăvârșit. Gres Cabotine este o esență elegantă și plină de rafinament care răsfață femeile cu mirosul său înviorător din 1990.

Odată ce pulverizezi apa de parfum pe piele, îi poți simți mirosul exotic și floral care te duce pe tărâmul fanteziei. Răsfață-ți simțurile cu aroma desăvârșită a parfumului Gres Cabotine și fii gata să primești o mulțime de complimente din partea bărbaților.

Despre Gres Cabotine

Gres Cabotine este un parfum inspirat din forța naturii. Acesta se deschide cu note de prune, coacăze negre, mandarine, flori de portocal și piersici, amestecate cu coriandru aromat. Inima parfumului conține note e ghimbir picant ce-i conferă esenței o personalitate diferită.

Tot în inima parfumului au mai fost adăugate și note de ylang-ylang, tuberoză, garoafă, iasomie, iris, frezie și trandafir. Parfumul are un finish mătăsos, oferit de boabe de tonka, coacăze negre, chihlimbar, lemn de santal, mosc și cedru.

Jean-Claude Delville este parfumierul care a creat această compoziție, cărui miros rămâne pe piele o perioadă lungă. Gres Cabotine poate fi purtat la orice oră din zi, deoarece are un miros proaspăt și revigorant.

Gres Cabotine Parfum

Designul sticlei a fost creat de Thierry Lecoule care a reușit să surprindă frumusețea florilor într-un recipient deosebit ce se aseamănă foarte bine cu o floare verde, atrăgătoare. Capacul sticlei este în formă de floare și are rolul de a incununa parfumul deosebit cu o notă de feminitate.

Marc Jacobs Daisy este un parfum similar cu Gres insa vezi dacă se merită să cumperi acest parfum.

Gres Cabotine te face să ieși în evidență și să te faci remarcată, simțindu-te astfel specială. De fiecare dată când vei simți mirosul parfumului, vei tresări instant.

Parfumul Gres are o aromă distinctă, proaspătă și senzuală care îți învăluie întregul trup într-o aromă surprinzătoare. Femeile senzuale, care au încredere în forțele proprii au fost atrase încă de la început de parfumul Gres Cabotine.

Gres Cabotin păreri pro și contra

Pro:

  • Este un parfum floral cu un miros deosebit, ce se vinde la un preț accesibil;
  • Vine alături de alte produse pentru îngrijirea corpului, cu o aromă la fel de plăcută;
  • Este disponibil în două variante: apă de parfum și apă de toaletă.

Contra:

  • Are un miros plăcut, însă nu este foarte original; în magazine se găsesc o mulțime de arome florale similare;
  • Nu are o aromă persistentă insa

Gres Cabotin concluzie

Gres Cabotin este parfumul femeilor romantice, care iubesc florile și zilele călduroase de primăvară. Notele de vârf și de mijloc sunt învăluite în aroma deosebită a acordurilor de mosc, lemn de santal și coacăze negre de la baza parfumului.Gres Cabotine parfum pentru femei

Hugo Boss Boss Femme este un parfum floral-fresh pentru femei cu un miros plăcut – vezi de unde îl poți achiziționa la un preț bun.

Cabotin este un parfum elegant și rafinat care te ajută să ieși în evidență și să capeți mai multă încredere în tine. Este suficient să pulverizezi parfumul o singură dată pe piele, pentru a-i simți aroma deosebită. Și bărbații vor observa că ai folosit un parfum încântător, așa că nu vor ezita să te umple de complimente.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu