Danielle Steel Danielle – Eau de Parfum

Da, puteți să râdeți. Într-o zi, am văzut o sticlă din parfumul Danielle Steel Danielle, în apropierea unor cutii deformate ale Britney Spears Fantasy și J-Lo Glow. Deși am auzit de Danielle Steel și am văzut lista de cărți romantice cu numele ei, la magazinele de cărți folosite, am decis să depun un jurământ – să miros tot ceea ce este de mirosit – pe banii mei.

Despre parfum pentru femei Danielle Steel Danielle:

Danielle Steel Danielle În sticlă: Alcool puternic, peste care îmi este greu să trec. Deși, mă gândesc dacă este vina acestei sticle – poate este învechită sau ceva. Totuși, deschiderea Danielle Steel Danielle constă în citrice – mandarine, cred – clare și verzi și proaspete.

Este și trandafir în acest parfum, împreună cu ceva foarte dulce – caramel sau măr. Poate este un măr caramelizat. Se învârte în jurul secțiunii lipicioase, siropoase, unde parfumul trece de la un dulce plăcut la prea siropos.

Aplicat: Trandafir și citrice la început, foarte plăcute la pulverizare și la aplicarea inițială. Amintește un pic de Nina by Nina Ricci, după care mărul și trandafirul se estompează, lăsând citricele să se ocupe de restul.

Citricele se îmbină cu acel miros ciudat de bomboane în Danielle Steel Danielle, pe care l-am descris mai devreme. Cele două încep să se lupte, ajungând să creeze acest floral verde ascuțit. Iar acel floral dulce, ajung să îl simt pentru un milion de ani, Danielle Steel Danielle având una dintre cele mai impresionante longevități pe care am observat-o într-un parfum.

Chiar cred că acea parte a pielii, de pe spatele mânii mele drepte, nu va mai mirosi normal vreodată. După curățări multiple, încă este acolo, cu excepția zahărului ars care este doar ars acum, iar floralele sunt doar niște umbre a ceea ce au fost, innotand în accente verzi ascuțite, care nu vor să plece.

Extra: Danielle Steel este acea scriitoare tipică de cărți romantice. Nu am citit niciuna dintre cărțile ei, dar am ținut în mână câteva și nu am fost convinsă să citesc vreuna. Cu toate acestea, sunt surprinsă să văd un perete întreg de cărți cu numele ei pe copertă.

Danielle, parfumul, cade sub umbrela vastă a Elizabeth Arden Inc. Alte parfumuri celebre ale acestui brand sunt liniile lui Britney Spears și ale lui Hillary Duff.

Designul Danielle Steel Danielle:

Danielle Steel Danielle sticlaUn design banal. Sticlă dreptunghiulara sau de cristal, cu un dop de plastic care acoperă pulverizatorul. Pulverizatorul distribuie stropii într-un mod neted și fin.

Este o oarecare valoare investită în acest parfum, dar modelul nu prea inspiră și nu are un aspect nou. Adică, este un parfum inspirat de Danielle Steel; nu ar trebui să mă aștept la nimic postmodernist.

Compoziția Danielle Steel Danielle:

Familia de parfumuri: Florale

  • Note bază: vetiver, ambră albă, mosc, cașmir
  • Note inimă: iasomie, trandafir, orhidee
  • Note vârf: note verzi și mandarină

Cât costă parfumul Danielle Steel Danielle și unde îl putem găsi:

Parfumul pentru femei Danielle Steel Danielle poate fi găsit, din câte știu, pe Ebay sau Amazon. Eu l-am căutat în magazinele de la noi, atât în parfumerii cât și în magazinele online însă nu l-am găsit. Prețul acestuia este în jur de 35 Euro pentru 100 ml.

Info: Până și Danielle Steele a recunoscut că nu a avut nimic de-a face cu crearea acestui parfum. Măcar este sinceră. Totuși, tot nu îmi place acest parfum.

Este ca un amestec compus din tot ceea ce nu îmi place – florale prea puternice, citrice prea înțepătoare, nota de bază prea siropoasa, care nu dispare deloc. Dulceața siropoasă din parfumul Danielle Steel Danielle îmi amintește de Miss Dior Cherie, versiunea cu măr și trandafir, în loc de căpșuni.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu