Christina Aguilera Christina Aguilera

Christina Aguilera Christina Aguilera este un parfum încântător ce vine într-o sticlă cu un design atrăgător, inspirat de o rochie sexy și un trup atrăgător. Cântăreața Christina Aguilera susține că iasomia a fost cea care a determinat-o să lanseze acest elixir pentru femei.

Notele de coacăze adăugate în compoziția acestui parfum îi amintesc Christinei de luna de miere petrecută în Bali și de zilele însorite în care sorbea dintr-un cocktail.

Despre Christina Aguilera Christina Aguilera

Christina Aguilera Christina Aguilera este un parfum dedicat femeilor sexy și seducătoare. În deschidere, apare un sorbet fructat ce se combină armonios cu note de mandarine și coacăze negre. Toate notele se adâncesc în buchetul floral-fructat din inima parfumului, compus din bujori, iasomie și prune.

După ce parfumul se usucă pe piele, intră în scenă notele de ambra, mosc și vanilie. Esența a fost creată ca un elixir feminin, senzual și seducător ce conține elemente cu o semnificație aparte pentru celebra cântăreața.

Acest parfum a fost produs de compania Elizabeth Arden care a reușit să adauge un plus de savoare esenței feminin. Christina Aguilera Christina Aguilera vine într-un recipient de culoare neagră, curbat, inspirat din formele corpului feminin. Forma sticlei amintește de imaginea pe care a promovat-o Marilyn Monroe. De altfel, Christina Aguilera s-a lăsat inspirată de celebra artistă chiar și în creațiile sale muzicale. Curbele sticlei sunt acoperită într-o anumită măsură cu o dantelă ușoară, neagră ce amintește de o rochie creată de Marcel Rochas.

Parfum Christina Aguilera

Parfumul debutează cu note puternice de mandarine dulce și coacăze negre. Inima este învăluită în note de iasomie, bujor și vanilie, arome ce persistă pe piele o perioadă lungă.

Christina Aguilera a reușit să creeze un parfum pentru femeile mature care vor să exploreze și să fie văzute bine în societate. Această esență trebuie purtată doar pe timpul nopții. Când este pulverizat pe pele, parfumul oferă o senzație plăcută și emană un miros primitor. Femeile sunt impresionate de siajul deosebit și de persistența parfumului.

Recomand să citești despre cele mai bune parfumului Juliette Has a Gun – vezi care lipsește din colecția ta.

Christina Aguilera Christina Aguilera parfum – păreri pro și contra

Pro:

  • Notele de coacăze negre amintesc de luna de miere petrecută de Christina Aguilera în Bali și-i conferă parfumului un spirit vibrant.
  • Parfumul amintește de zilele însorite de vară în care îți servești la terasă.

Contra:

  • Unii ar putea considera că acest parfum este o creație superficială.

Christina Aguilera Christina Aguilera parfum pentru femei

Christina Aguilera Christina Aguilera concluzie

Christina Aguilera Christina Aguilera este un parfum potrivit pentru femeile mature care nu ratează nicio ocazie să flirteze și să pună punctul pe i. Esența parfumată este compusă din note fructate ce învăluie femeia într-o dulceață și-i oferă acesteia o aură delicată.

Tom Ford Black Orchid este unul dintre cele mai apreciate parfumuri pentru femei – vezi cum miroase și cât persistă pe piele.

Parfumul este irezistibil și scoate în evidență cele mai importante trăsături ale femeilor. Dacă ești una dintre acele femei mature care știu ce vor și nu se lasă până nu ajung acolo unde își doresc, atunci Christina Aguilera Christina Aguilera este perfect pentru tine.

Notele de vârf sunt destul de intense și ies rapid în evidență, însă odată ce intră în scenă notele de mijloc, mirosul lor se temperează.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu