Cartier Le Baiser du Dragon – Apă de Parfum

Am ieșit și am identificat o sticlă mostră a acestui parfum. Pot să spun că este cu adevărat un oriental unic, profund. Într-adevăr, nu luasem în considerare parfumurile Cartier și nu sunt prea sigură de ce, dar Cartier Le Baiser du Dragon este un oriental frumos.

Cum miroase Cartier Le Baiser du Dragon?

În sticlă: Migdale dulci și amaretto, amestecate cu o notă ascuțită, verde și aromată de florale, cu o cremozitate aproape alimentară.

Aplicat: Se deschide cu un accent verde, aromat, apoi se afundă într-un parfum de migdale dulci și amaretto, care atinge o notă gurmandă. În stadiul de mijloc, dulcele se amestecă într-un buchet de florale. Simt gardenia și iasomie, împreună cu o notă verde, ca de frunze.

Simt și un pic de lemn în mijloc, cu un amestec de note lemnoase care ies la iveală și abordează o calitate afumată, care se îmbină plăcut cu restul parfumului. Printre notele lemnoase, cu siguranță să află și cedrul, cu un accent parfumat care trebuie să fie lemnul de santal. Cartier Le Baiser du Dragon se dovedește a fi un parfum complex și foarte plăcut.

Pe măsură ce se usucă, abordează atât un miros de trandafir, cât și o dulceață cremoasă, afumată, în timp ce se estompeaza cu miresme lemnoase plăcute, profund rășinoase. Practic, este un amestec de mirodenii, lemn și florale afumate, cremoase. Este profund și foarte frumos.

Extra: Cartier Le Baiser du Dragon vine în trei concentrații: Apa de Toaletă, Apa de Parfum și Parfum. Produsul a fost compus de Alberto Morillas, care a mai compus și Marc Jacobs Daisy și Givenchy Pi.

Designul Cartier Le Baiser du Dragon:

Modelul sticlei Cartier Le Baiser du Dragon amintește de modelele orientale Cartier, în particular, de bijuteriile chinezești.

Acest lucru este evidențiat de către capac și de imprimeul de pe sticlă. Sticla este frumoasă, ușor de ținut, cu niște pseudo-mânere pe margini. Per total, este un design puțin retro, dar facil de folosit și funcțional.

Compoziția Cartier Le Baiser du Dragon:

Familia de parfumuri: Orientale

  • Note bază: ciocolată neagră, patchouli, cedru, vetiver, caramel, chihlimbar, benzoin
  • Note inimă: mosc, iris, cedru, trandafir, iasomie
  • Note vârf: gardenie, amaretto, migdale amare, extras din portocală amară

Prețul Cartier Le Baiser du Dragon și unde poate fi găsit:

Cartier Le Baiser du Dragon este disponibil în magazinele online, în varianta de 100 ml iar prețul pentru acest produs este de aproximativ 340 Lei. Nu știu dacă poate fi găsit și în magazinele de specialitate din mall-uri, până acum eu nu l-am văzut.

Această variantă, Cartier Le Baiser du Dragon 100 ml, este singura care poate fi cumpărată și nu putem găsi nici măcar eșantioanele de 1 sau 5 ml pentru a-l putea testa. Din punctul acesta de vedere, din partea mea, primește un minus.

Info: Chiar iubesc complexitatea parfumului Cartier Le Baiser du Dragon. Sunt atâtea note de mirosit și analizat, făcându-l unul dintre parfumurile bune ale genului oriental.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu