Cartier La Panthere

Cartier a folosit folosit expresia „flori sălbatice” pentru a descrie parfumul La Panthere, deci nu este de mirare că ne-a captat imediat atenția. Compoziția acestei esențe a fost creată de celebrul parfumier Mathilde Laurent, cel care a reușit să transforme un miros simplu într-unul sălbatic.

Jean Toussaint, directorul artistic de creație al companiei Cartier a fost porcelit La Panthere. Acesta a reușit să creeze una dintre cele mai dramatice opere de artă Cartier. Deoarece poartă porecla acestui om extraordinar, La Panthere, nu poate fi altceva decât un parfum floral și delicat.

Poti citi pareri despre parfumul La Panthere pe Notino

Când a creat acest parfum, Laurent a folosit note contrastante precum patchouli, piele, gardenie și mușchi.

Despre Cartier La Panthere

Parfumierul Laurent a combinat citrice, piersici, petale albe și acorduri de piele pentru a da naștere unei esențe încântătoare. La Panthere are tot ceea ce-i trebuie pentru a fi inclus în categoria parfumurilor seducătoare și complexe.

Parfumul se deschide încet cu note de mosc care se îmbibă imediat în piele. Însă, abia când începi să te obișnuiești cu mirosul parfumului, intră în joc petalele de gardenie ce par a fi stropite cu note lemnoase. Mirosul de gardenie te duce cu gândul la păduri și la mosc. Cartier La Panther parfum de femeiMirosul de piele se simte moale, dar luxuriant, la fel ca o geantă cumpărată dintr-un magazin de lux. După ce se usucă, parfumul devine mai blând, iar încet încet se stinge sub voalul de patchouli și piele.

Recomand să citești și despre Cartier Le Baiser du Dragon – vezi cum miroase și câte ore persistă pe piele.

Cel mai important ingredient al parfumului este gardenia, o floare impetuoasă ce se face imediat remarcată. Inima parfumului este creată dintr-un pumn de mosc și patchouli. Acordul de patchouli scoate în evidență claritatea florilor și ne poartă spre mirosul final al parfumului.

Compoziția parfumului Cartier La Panthere este fermecătoare, generoasă și luxuriantă, la fel ca toate accesoriile și bijuteriile acestui brand.

Cartier La Panthere păreri pro și contra

Pro:

  • Un parfum de lux pentru publicul feminin;
  • Notele de vârf includ citrice și fructe uscate;
  • Gardenia, principalul ingredient al parfumului, temperează caracterul oriental excesiv al parfumului.

Contra:

  • Deoarece conține note destul de intense de mosc și mușchi, unii ar putea considera că La Panthere este un parfum unisex.

Dacă acest parfum ți se pare interesant și vrei să-l cumperi, îți recomand să-l testezi mai întâi pe pielea ta. Mergi într-un magazin de specialitate, încearcă parfumul și așteaptă câteva ore să vezi cum se comportă. Dacă miroase bine și persistă, atunci înseamnă că este potrivit pentru tine.

Cartier La Panthere – concluzie

Cartier La Panther parfum femeiAcest parfum se deschide cu un acord interesant de flori și citrice. În momentul în care parfumul este pulverizat pe piele, gardenia se simte destul de luminoasă. La Panthere are o textură cremoasă și mătăsoasă și amintește de blana animalelor de pradă.

Verifica aici pretul actual pentru parfumul La Panthere

Notele florale din La Panthere sunt la fel de încântătoare ca notele de floare de portocal din Elie Saab Le Parfum.

Parfumul Cartier La Panthere a fost inspirat din natura sălbatică, iar florile de gardenie au fost utilizate ca ingrediente principal pentru a aminti de focul arzător al felinelor.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu