Care este cel mai bun parfum din lume?

Astazi vom vorbi despre cel mai bun parfum, adica ceea ce probabil multi dintre voi cauta. Voi incerca sa-mi expun punctul de vedere cu privire la conceptul de cel mai bun in ceea ce priveste chestii precum parfumurile.

Din punctul meu de vedere, nici un parfum nu poate fi numit si nici un parfum nu este oficial recunoscut ca fiind „cel mai bun„. Etichetarea unui parfum ca cel mai bun ar fi ca și etichetare unei culori drept fiind mai bună. Este prea subiectiv, există o prea mare varietate de parfumuri și toată lumea are (pe buna dreptate) o opinie diferită. Există clasificări pentru parfumurile cele mai cunoscute (Chanel No. 5) și cel mai bun din clasa pe an în funcție de anumite organizații (Premiile FiFi).

Prada Infusion D’IrisApoi, există o recunoaștere pentru lucruri care se îndepărtează de parfumul în sine, cum ar fi ambalajele cele mai scumpe din lume. Dar, cât despre cel mai bun parfum din lume? Nu se poate realiza. Care este cel mai bun depinde în întregime de tine atunci când vine vorba de acest lucru.

Asadar, care este cel mai bun parfum?

Din punctul meu de vedere, cel mai bun parfum ramane cel care ti se potriveste, care te reprezinta si cu care te simti bine. Pentru mine de exemplu, cel mai bun parfum sau unul dintre cele mai bune, as putea spune ca este Prada Infusion D’Iris. Intotdeauna am adorat acest parfum.

De asemenea, apropo de cel mai bun parfum, daca tot vreti un rezultat „standard” ati putea lua in considerare topul celor mai bine vandute parfumuri din lume 🙂

Pentru voi, care este cel mai bun parfum? 🙂

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu