Pierre Balmain Ambre Gris – Eau de Parfum

Nu urasc ambra cenușie, deși îmi bat joc destul de des de ea. Doar mi se pare că foarte multe dintre ingrediente (sau ex-ingrediente, având în vedere că multe dintre ele au devenit sintetice, din motive justificate) sunt amuzante.

Cine s-a gândit să extragă mosc pentru a face parfumuri? Și cum a ajuns la acea concluzie oricum? Prin asemănare, povestea primelor bucăți de ambră cenușie găsite probabil că este atât extraordinară, cât și hilara.

Er, oricum. Ambre Gris al lui Balmain, capturează esența ambrei cenușii un pic prea bine.

Câteva informații despre parfumul pentru femei Pierre Balmain Ambre Gris:

Pierre Balmain Ambre GrisÎn sticlă: Dulce, cu o bază de mosc picantă, lemnoasă care îmi ajunge în gât și se blochează acolo. Deși cu siguranță nu este gurmand, deduc auriu, cald și scorțișoară în acest parfum. Chiar nu vreau să îl mănânc. Moscul în special îmi spune să nu fac acest lucru; trebuie să mă supun. Doar miroase fascinant.

Aplicat: Dulce, picant și puternic. Pierre Balmain Ambre Gris pregătește o supriza, în timp ce se aruncă în toate direcțiile în jurul locului unde este aplicat. Datorită tăriei parfumului, nu veți avea nevoie de mult produs pentru a ieși în evidență.

Moscurile conținute în acest parfum, împreună cu dulceața sa, încearcă să mă convingă ca, în realitate, acesta este mirosul de ambra cenușie stând pe o plajă. Este și foarte, foarte puțin sărat, nuanța pe care m-am străduit mult să o identific.

Pierre Balmain Ambre Gris este auriu, cald și un pic savuros. Mai mult, durează, durează și iar durează, iar când crezi că ai scăpat de miros, simți iar o adiere sau două ce te fac sa ai îndoieli că a disparut.

Extra: Ambra cenușie provine de la balene. În mod specific, este o substanță regurgitată, de culoare gri, cu o consistență de ceară, folosită după maturare, mai mult in industria parfumului.

Majoritatea cantității de ambră cenușie, prezentă în parfumurile din ziua de azi, este sintetică, având diverse substanțe amestecate cu scopul de a simula adevăratul produs. Acest fapt se datorează barierelor etice, legale, rarității, costului.

Despre designul Pierre Balmain Ambre Gris: Pierre Balmain Ambre Gris sticla

Prezentat într-o sticlă gri, Pierre Balmain Ambre Gris are un capac auriu, sub asemănător unei mingi. Capacul îmi amintește de o minge de golf aurie, întoarsă. Sunt indiferent cu privire la aspectul produsului. Este ușor, funcțional, iar mingea de golf este un element plăcut.

Compoziție Pierre Balmain Ambre Gris:

Familia de parfumuri din care Pierre Balmain Ambre Gris face parte: Orientale

[wpsm_list type=”star”]

  • Note bază: mosc, benzoin, ambră, lemn de guaiac
  • Note inimă: imortela, tuberoză
  • Note vârf: scorțișoară, piper, benzoin, smirnă

[/wpsm_list]

Cât costă Pierre Balmain Ambre Gris? Unde îl putem găsi?

Prețul parfumului Pierre Balmain Ambre Gris este diferit în funcție de magazinul ce îl comercializează, cantitatea și oferta lor curentă. Recomand să verificați prețul parfumului Pierre Balmain Ambre Gris la:

[wpsm_list type=”check”]

  • eMag – vezi prețul aici
  • Elefant – vezi prețul aici
  • Aoro – vezi prețul aici

[/wpsm_list]

[wpsm_highlight color=”yellow”]Info:[/wpsm_highlight] Este interesant faptul că nu am putut să identific chiparosul, dar acum că știu că se află în parfumul Pierre Balmain Ambre Gris, pot să simt acel accent floral ascuns. Sau poate doar îmi imaginez.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu