Mont Blanc Starwalker

Mont Blanc Starwalker este un parfum lansat în anul 2005. Parfumul a fost creat de Michael Almairac, un parfumier de renume. Almairac s-a născut în Grasse, Franța și a intrat în lumea parfumurilor după ce a fost la Roure Bertrand Dupont.

Acesta a spus „când aveam 13/14 ani, am cerut să vizitez o fabrică de parfumuri și am fost fascinat de atmosfera de acolo și de toți oamenii în halate albe care amestecau diferite arome”.

Mont Blanc a început să producă instrumente de scris elegante în 1906. Astăzi, Mont Blanc vinde pixuri, articole din piele, ceasuri, bijtuerii, parfumuri, ochelari și alte accesorii de lux.

Despre Mont Blanc Starwalker

Starwalker este un parfum lemnos și picant pentru bărbați. Notele de vârf ale parfumului includ bambus, bergamotă și mandarină. Bergamota oferă parfumului o aromă unică, deoarece nu este un ingredient întâlnit frecvent în parfumurile pentru bărbați.

Notele de mijloc sunt la fel de impresionante și includ: cedru, mosc alb și lemn de santal. Când parfumul se usucă, intră în joc notele de bază: rășină de brad, ghimbir, chihlimbar și nucșoară.

Mont Blanc Starwalker – design

Dacă ambalajul a două parfumuri Starwalker diferă, înseamnă că provin din loturi diferite. Totuși, ambalajul parfumului este foarte atrăgător. Parfumul vine într-un ambalaj albastru pe care este scris numele parfumului.

Pareri despre Mont Blanc StarWalker aici

Sticla parfumului este transparentă și simplă, iar capacul este argintiu. Apa de toaletă este disponibilă în două dimensiuni: 50 ml și 75 ml.Mont Blanc Starwalker parfum barbatescDatorită notelor sale citrice și lemnoase, Mont Blanc Starwalker se aseamănă cu Versace Man Eau Fraiche. Pe măsură ce parfumul se usucă, notele lemnoase de cedru și lemn de santal intră în joc.

Man Wood Essence Bvlgari este un parfum lemnos aromatic – vezi cât persistă pe piele și ce note are în compoziție.

Cred că acest parfum este atât de versatil încât ar putea fi purtat și de femei.

Mont Blanc Starwalker – este persistent?

Este foarte important modul în care se comportă un parfum. Mirosul unui parfum poate dispărea atât de repede, încât utilizatorul poate avea impresia că și-a irosit banii.

Parfumul Mont Blanc Starwalker este ușor și nu te învăluie cu aroma lui. La început se simte puternic, dar apoi se așază brusc pe piele, iar mirosul său devine mai puțin intens.

Mont Blanc Starwalker are o longevitate de aproximativ 4-5 ore, ceea ce înseamnă că persistă mai mult decât alte parfumuri pentru bărbați.

Cui i se potrivește Mont Blanc Starwalker?

Mont Blanc Starwalker parfum barbatiAcest parfum este potrivit mai ales pentru bărbații tineri, dar și cei mai în vârstă se pot bucura de el. Când un bărbat poartă acest parfum dă impresia că este un om puternic, optimist cu mult chef de viață.

Starwalker poate fi purtat zilnic sau ocazional, la întâlniri oficiale, dar și la ieșirile cu băieții. Unii spun că acest parfum este potrivit doar pentru primăvară și vară datorită notelor sale citrice.

Aici gasesti Starwalker la un pret avantajos

Personal, consider că Mont Starwalker este un parfum bun, plăcut și suficient de revigorant pentru a atrage atenția. Dacă un bărbat folosește acest parfum când merge la un eveniment, sigur va reuși să întoarcă privirile celorlalți, care îl vor întreba curioși ce poartă.

Mont Blanc Starwalker poate fi cadoul potrivit pentru cel mai important bărbat din viața ta.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu