Maison Margiela Replica

Cu toții avem un parfum preferat care ne amintește de un moment fericit din trecutul nostru. Linia de parfumuri Replica a lui Maison Margiela spune o poveste, ne duce înapoi în trecut și ne ajută să retrăim magia acelor vremuri.

În acest articol vom analiza o parte dintre parfumurile noastre preferate Replica.

Cele mai bune parfumuri Replica by Maison Margiela

Sailing Day

Primul pe listă este Sailing Day, un parfum fresh menit să amintească de valurile mării. Parfumul are note de iris, note acvatice și alge margine. Purtând acest parfum, poți explora marea profundă, albastră și infinită. Pe măsură ce parfumul se usucă pe piele se pot simți notele de iris și coriandru.

Vezi

Sailing Day este un parfum potrivit pentru evenimentele din timpul zilei.

Beach Walk

Beach Walk ne amintește de zilele lungi de vară, datorită notelor sale de bergamotă, lămâie, lapte de cocos și heliotrop. Uită rapid de zilele obositoare și grele, bucurându-te de o plimbare plăcută pe plajă. Simte nisipul printre degetele de la picioare și valurile care se lovesc de picioarele tale.

Maison Margiela Parfum Calvi

Bucură-te de mirosul acestui parfum de plajă în lunile de vară sau folosește-l pentru a-ți reaminti de momentele frumoase petecute în acele zile calde.

Lazy Sunday Morning

Dacă ești în căutarea unui parfum care să-ți amintească de diminețile leneșe, atunci Lazy Sunday Morning este potrivit pentru tine. Folosind acest parfum, vei avea impresia că abia te-ai trezit și stai în pat, învelită în cearșafuri albe, în timp ce soarele îți mângâie ușor fața.

Vezi

Poartă Lazy Sunday Morning când iei masa în oraș pentru a-ți aminti de diminețile târzii, petrecute sub cearșafuri.

By The Fireplace

Cu ajutorul parfumului By The Fireplace poți retrăi în orice moment zilele de iarnă petrecute în casă, în fața șemineului. Cu tonuri de fum și lemn amestecate cu arome de castan, vanilie și fructe de pădure roșii, By The Fireplace te poate face să-ți amintești instant de șemineul în care arde focul.

Maison Margiela Parfum Chamonix

By The Fireplace este potrivit pentru zilele friguroase de iarnă și pentru acele momente în care ți-ai dori să privești focul dintr-un șemineu.

Flower Market

Majoritatea oamenilor au mers cel puțin o dată la piață și au cumpărat un buchet de flori de la o florăreasă. Flower Market te duce cu gândul la acele momente în care cumpărai flori direct de pe stradă.

Cu note de frezie, trandafir, iasomie și tuberoză, Flower Market este un parfum de primăvară, perfect pentru o ieșire în oraș.

Maison Margiela Parfum Calvi

Citește despre Gucci Flora și vezi cum miroase, cât persistă și de ce este atât de iubit de femei.

Maison Margiela Replica Delux Mini Coffret Set

Dacă vrei să încerci mai multe parfumuri Replica, îți recomand setul Maison Margiela Replica Delux Mini. În acest mini set sunt include:

 • Sailing Day – îți amintește de apa mării
 • Beach Walk – îți amintește de zilele în care simțeai nisipul sub picioare
 • Jazz Club – îți amintește de cocktail-ul preferat băut într-un club
 • Lazy Sunday Morning – îți amintește de diminețile târzii, petrecute sub cearșafuri
 • By The Fireplace – aminteșe de diminețile calde de iarnă petrecute lângă șemineu

Despre parfumurile Maison Margiela

Parfumurile Replica Maison Margiela vin în sticle inspirate din recipientele farmaceutice. Pe parfumurile Maison Margiela este lipită o etichetă din bumbac 100% pe care este imprimat numele scris cu cerneală neagră.

Parfumurile din colecția Replica sunt produse de Maison Margiela, cunoscută anterior sub numele de Maison Martin Margiela. Maison Margiela produce:

 • Îmbrăcăminte pentru bărbați
 • Îmbrăcăminte pentru femei
 • Încălțăminte
 • Bijuterii
 • Obiecte de uz casnic
 • Parfumuri

Toate produsele sunt cunoscute pentru designul lor avangardist. Primul parfum Maison Margiela a fost produs în 2009, în colaborare cu L’Oreal.

Maison Margiela Parfum

Deși Maison Margiela este un nume cunoscut în industria modei de aproape 40 de ani, abia în urmă cu câțiva ani a început să producă parfumuri. 10 parfumuri alcătuiesc linia de parfumuri Replica, toate unice și puternice.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu