Jean Paul Gaultier Scandal

08Jean Paul Gaultier, considerat a fi băiatul rebel al model franceze, a lansat în anul 2017 un parfum sexy cu o compoziție specială, incitantă. Jean Paul Gaultier Scandal este un parfum elegant și modern, potrivit pentru femeile sexy. Scandal se deosebește de celelalte parfumuri lansate de Jean Paul Gaultier, prin mixul dulce și floral, ce întruchipează feminitatea.

Parfumul este creat din note de grapefruit, miere, patchouli și gardenie. În momentul în care aceste note sunt amestecate se creează un parfum cremos cu subtonuri lemnoase.

Despre Jean Paul Gaultier Scandal

În momentul în care este pulverizat pe piele, parfumul creează o explozie de note de grapefruit și gardenie. Aceste note se simt destul de puternic, încă de la început și-i conferă parfumului o doză de senzualitate și feminitate. În timp ce parfumul se așază pe piele, se distinge o notă de miere ce-i conferă căldură întregii esențe.

Parfumul devine acum mult mai sexy. Notele de patchouli de la baza echilibrează parfumul și-i intensifică aroma. Acest parfum luxos cu o compoziție unică este creat special pentru femeile care să se distreze atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții.

Scanda este un parfum proaspăt și floral, dar și un parfum dulce ce creează dependență. Creatorul acestui parfum atipic este Daphne Buget care încearcă prin Jean Paul Gaultier Scandal să prezinte povestea unei femei ce duce o viață dublă, dar palpitantă.

Analizând sticla parfumului, ne putem da seama imediat că finisajele au fost create cu măiestrie. Capacul sticlei îți atrage atenția încă de la început, deoarece are forma picioarelor feminine de culoare aurie. Designul inedit te duce cu gândul la o seară distractivă, în care poți face tot ceea ce-ți dorești.Jean Paul Gaultier Scandal parfum sexy

Gucci Flora este un parfum floral ce vine într-un recipient drăgut de formă geometrică – vezi de unde îl poți achiziționa la un preț bun.

Jean Paul Gaultier Scandal este parfumul femeilor care nu se feresc să-și trăiască viața după propriile reguli. Campania de publicitate a parfumului vorbește despre povestea doamnei ministru care se distrează până dimineața, după care pleacă la serviciu. Imaginea campaniei de publicitate este Vanessa Axente.

Scandal îți amintește de acele vremuri, în care singura ta grijă era unde îți vei petrece weekendul. Parfumul este perfect pentru femeile care nu se feresc să-și asume riscuri.

Jean Paul Gaultier Scandal – păreri pro și contra

Pro:

  • Parfumul poate fi purtat la orice oră din zi sau din noapte;
  • Are o aromă persistentă ce rămâne pe piele mult timp;
  • Este un parfum ce atrage atenția celor din jur.

Contra:

  • Cei care preferă parfumurile fresh vor spune despre Scandal că este un parfum prea dulce;
  • Chiar dacă designul sticlei este destul de impresionant, nu este tocmai original, deoarece seamănă foarte mult cu cel al parfumului Head Over Heels Revlon;
  • Are un preț cam mare.

Jean Paul Gaultier Scandal parfum de dama Marc Jacobs Daisy un parfum special, dulce si aromat pentru zilele in care vrei sa te umpli de energie.

Jean Paul Gaultier Scandal – concluzie

Scandal este un parfum pentru femei irezistibil, care te învăluie într-o aură elegantă și seducătoare. Mirosul său te invită să trăiești la maximum fiecare clipă și să îți asumi orice risc pentru a ieși din cotidianul plictisitor.

În momentul în care decizi că vrei să-ți pui în aplicare planurile, Scandal devine aliatul tău și te ajută să ai parte de o experiență unică, de neuitat.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu