Jimmy Choo Eau de Parfum

Jimmy Choo Eau de Parfum este un parfum destinat femeilor care au încredere în ele și vor să cucerească lumea. Produsele lui Jimmy Choo sunt, fără îndoială, luxoase, dar deși acum oricine poate deține un astfel de produs, cu puțin timp în urmă, creațiile lui Jimmy Choo erau rezervate exclusiv persoanelor bogate și celebre.

Jimmy Choo și-a început cariera de cizmar în estul Londrei în urmă cu peste 20 de ani. Schițele sale au fos văzute de Tamara Mellor de la British Vogue care le-a prezentat în revista de renume mondial. Câțiva ani mai târziu, Jimmy Coo a devenit unul dintre cei mai mari producători de încălțăminte.

Cu magazine în Paris, New York și Tokio, produsele lui Jimmy au devenit un element obligatoriu pentru vedetele lumii. În 2011, Jimmy Choo a lasant primul său parfum.

Despre Jimmy Choo Eau De Parfum

Jimmy Choo Eau De Parfum a fost creat de Olivier Polge, un parfumier francez născut în Grasse. Fiind născut în capitala franceză a parfumurilor și avându-l ca tată pe Jacques Polge ai crede că profesia lui Olivier era de mult stabilită.

Parerile

Însă, Olivier dorea să fie pianist nu parfumier, dar pe măsură ce îmbătrânea, își dădea seama că nu are talent și a început să studieze istoria artei. În timpul unui stagiu la Chanel ș-a dat seama care era adevărata lui chemare, spunând: „Am descoperit toate ingredientele pe care nu le poți mirosi niciodată separat dacă nu lucrezi într-un laborator.”

De atunci, el a creat multe parfumuri inovatoare precum Misia, Boy și Chanel. No5.

Jimmy Choo Parfum

Compoziția parfumului – design

  • Note de vârf – mandarină, pere și note verzi
  • Note de mijloc – orhidee
  • Note de bază – caramel și patchouli

Parfumul Jimmy Choo vine într-o recipient din sticlă de Murano de culoare roz. Este un recipient elegant, însă, mulți consideră că sticla parfumului amintește de o grenadă.

Cui i-ar plăcea Jimmy Choo Eau de Parfum?

Jimmy Choo Eau de Parfum este potrivit pentru o tânără bogată care își conduce afacerea plină de farmec într-un oraș mare. Această femeie are încredere în ea, este îndrăzneață și nu se teme să riște: „Nu-ți place parfumul meu? Nu-i nicio problemă!”

Vezi

Parfumul Jimmy Choo amintește de un parfum Armani din anii 1980 transportat în zilele noastre. După pulverizare, se pot simți notele fructate (pere și mandarine) amestecate cu note de caramel. Pe măsură ce parfumul se usucă, tonurile dulci devin mai cremoase, apoi dispar.

Acest parfum este, fără îndoială, unul dulce, poate prea dulce pentru unii. Notele fructate de vârf ar face ca acest parfum să fie fresh și strălucitor dacă nu ar exista notele dulci, lipicioase.

Jimmy Choo Eau De ParfumApoi, chiar și dulceața se estompează, datorită notei de patchouli. De când este pulverizat și până dispare complet, parfumul miroase a lux și bogăție, asemenea unei călătorii în Dubai.

Parfumul Jimmy Choo are o longevitate decentă și persistă pe piele în jur de 8 ore.

Acest parfum le amintește multor oameni de Vicktor&Rolf Flowerbomb și nu este de mirare, pentru că ambele parfumuri au fost create de Olivier Polge. Cu toate acestea, Jimmy Choo Eau de Parfum este mult mai dulce decât Flowerbomb. Un alt parfum similar, demn de remarcat este Thierry Mugler Angel.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu