Gardenia Petale de la Van Cleef & Arpels

Gardenia Petale este o apa de parfum cu o eleganta aparte pe care ma simt foarte norocoasa ca am avut ocazia sa o testez. Se intampla intr-o parfumerie dintr-un orasel mic de langa Madrid. Alacala de Henares pentru curiosi.
Citrice, verzi, foarte proaspete și florale. Aceasta este prima impresie pe care mi-o da acest parfumul Gardenia Petale.

Proaspăt, crocant, înrourat este parfumul gardenia, despre care sunt tentată sa spun ca este ca o vaza de flori. Exista aici si alte florale, desigur, pentru a aprofunda parfumul și peste toate pur și simplu gardenia veche. Iasomia, nelipsita mereu, este prezenta ca un crin din vale. Toate acestea vin împreună pentru a sprijini gardenia și într-adevăr sa o faca infloreasca.

Cateva informatii despre Gardenia Petale:

gardenia-petale În sticla: Parfumul Gardenia Petale are note ascuțite și clare de citrice pana sus. Ele intr-un fel mascheaza gardenia si restul floralelor asa cum stimuleaza cea mai mare parte a olfactivului intr-o stare reala. Foarte interesant pentru un parfum care se concentreaza pe gardenia. Este si dulceață acolo, și da impresia distincta de prospetime.

Parfumul Gardenia Petale ma duce foarte mult cu gandul la parfumul Chanel Allure.

Aplicat: Mirosul de citrice este mai putin sesizabil aici. Floralele infloresc pe pielea mea cum notele citrice zboară departe după ce au părăsit impresia inițială aproape dezinfectanta de pe pielea mea. Este ca și cum abia au ieșit să cutreiereze pânza înainte ca floralele sa ajunga acolo. Simt miros proaspat, petale de flori. Simt miros de gardenie si iasomie lent desfasurandu-se intr-un verde buchet deschis, proaspat stropit.

Gardenia Petale este extrem de delicat si foarte aerisit. Uscarea devine destul de interesant asa cum gardenia este alaturata de ceva la fel de verde și doar un pic invechit. Există, de asemenea, ceva ușor muscat despre asta asa cum uscarea începe sa se aprofundeze și floralele isi pierd un pic din inflorirea lor, lăsând în note mai line invechite.

Extra: Van Cleef & Arpels este o bijuterie, ceas și parfum de la o companie infiintata in anul 1896. Colectia Gardenia Petale este o parte din numitele Colecții Extraordinare care din punctul meu de vedere chiar sun extraordinare, iar pretul este unul destul de accesibil chiar si pentru noi, muritorii de rand.

Designul Gardenia Petale:

Design: Gardenia Petale, la fel ca și restul colecției Van Cleef & Arpels este imbuteliat foarte simplu într-un vas de sticlă dreptunghiular cu un capac negru. E un mic farmec atârnând la gât, care dă sticlei un pic de aroma adăugată. În caz contrar, este foarte standard și, sincer, arată standard si funcționează atunci când sunt efectuate corect. Acest design sticlă a făcut-o buna.

  • Parfum de Familie: Soliflore
  • Note: Citrice, crin din vale, gardenia, iasomie, mosc.

gardenia-petale

Pareri despre  parfumul Gardenia Petale:

Ma gasesc uneori judecand soliflorele un pic cam dur. Acest lucru se datorează faptului că eu chiar aștept ca ele sa nu ilustreze doar experiența a cum ar trebui să miroasa această floare, dar să o si vad și să o si simt.

Gardenia Petale este un parfum minunat, foarte bun la toate aceste lucruri, în special în sensul că poti mirosi verdeața frunzelor, dar niciodată nu-si pierde mirosul de petale albe.

Unde gasim parfumul Gardenia Petale?

Nefiind un brand foarte popular in tara noastra (precum Gucci sau Hugo Boss de exemplu), am vazut ca este destul de greu de gasit. Unele magazine il aduc pe comanda, altele il au pe stoc insa probabil nu in cantitati foarte mari. Pana acum, dintre magazinele de parfumuri pe care le pot recomanda, l-am gasit la:

[wpsm_list type=”check”]

  • Aoro – vezi oferta:
  • eMag – vezi oferta:

[/wpsm_list]

Daca ati mai gasit parfumul Gardenia Petale si in alte magazine (online sau offline) imi puteti scrie mai multe informatii in comentarii sau pe email.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu